Потужна м'ясорубка, ХАМАС буде знищений: астролог Влад Росс передбачив перебіг війни в Ізраїлі

5 листопада 2023, 09:20
Нова світова війна досягне найгарячішої фази в 2026 році, коли в неї вступить Китай.
Астролог Влад Росс розповів, чим закінчиться війна в Ізраїлі
Астролог Влад Росс передбачив пік нової світової війни в 2026 році / Главред

Війна в Ізраїлі не стане початком нової світової війни з однієї простої причини – світова війна триває вже майже десять років.

Та й з порядковими номерами світових воєн не все так просто. Третьою світовою була Холодна війна, яка закінчилася в листопаді 1989 року руйнуванням Берлінської стіни. Приблизно до 2022 року була епоха США, коли Америка була великим поліцейським у всьому світі, головною країною. Однак у 2022-2023 рр. все змінилося, і навіть Блінкен (Ентоні Блінкен, державний секретар США, ред.) говорив, що ми входимо в нову епоху, світ став іншим.

Четверта світова гібридна війна почалася нападом Росії на Україну в 2014 році і анексією Криму. Ця світова війна не повинна стати настільки масштабною і гарячою, як була Друга світова, але палатиме буде по всьому світу то тут, то там.

Жовтень-листопад 2023 року – найнебезпечніший період, коли війна просто повинна була вибухнути на Близькому Сході. Так само несподівано війна незабаром може початися десь у Латинській Америці, оскільки жовтневі сонячне і місячне затемнення було видно саме там.

Крім того, протистояння має розпочатися між Північною і Південною Кореями.

Головне – війна не розіграється до стадії загальної світової війни в 2023-му хоча б із тієї причини, що Китай точно в неї не вплутається і точно не нападе на Тайвань до нового року. Китай буде вичікувати, спостерігати, як США і Росія знищують один одного. Пекін почекає, допоки повз нього по річці не пропливуть два трупи його ворогів.

Путіну була просто необхідна ще одна війна в світі, яка б прямо зачіпала інтереси США, тому що Штатам складно вести одразу дві війни: допомагати Україні та Ізраїлю одночасно. А, не дай Боже, ще десь спалахне третя війна.

Дивіться відео передбачення астролога Влада Росса про нову світову війну і війну в Ізраїлі:

Почали падати ціни на нафту, і це призвело до того, що жахливе багаття на Близькому Сході розгорілося, визріла драма чергового конфлікту. Трохи пізніше все це цілком може вилитися і в протистояння Пакистану та Індії.

Така гібридна війна триватиме в найближчі два-три роки. А в 2026 році вона перетвориться на неймовірно екстремальну, адже саме в цей час в гороскопі Сі Цзіньпіна Марс, планета війни, вийде на дуже гарячу точку.

Тож у 2023 році Китай не приєднається до всього цього неподобства. Гаряча стадія гібридної четвертої світової війни може початися не раніше 2026 року, коли Китай наважиться відібрати Тайвань.

Що стосується Ізраїлю, то на схід Середземного моря вже прийшли два авіаносці США з однією метою: якщо "Хезболла", сателіт Ірану, нападе на Ізраїль, вона моментально буде знищена. Але безпосередньої участі американських військ у війні Ізраїлю з ХАМАС, допоки вона обмежується тільки цими сторонами, не буде. Якщо США вплутаються у війну, то вже проти Ірану. Але Іран явно не хоче бути знищеним американцями.

Якщо "Хезболла" нападе на Ізраїль, буде потужна м'ясорубка і знищення Ірану. Але все це відбудеться не раніше середини листопада 2023-го.

Саме в середині листопада буде фаза найактивнішого протистояння, коли Ізраїль буде зачищати від ХАМАС Сектор Гази. У цей час усе буде дуже драматично. Жертв буде дуже багато.

Основна фаза буде в листопаді при Марсі в Скорпіоні, а пізніше, щойно Марс перейде в Стрілець, знак міжнародної участі, сторони вже зможуть домовитися. Тим більше, Меркурій теж буде в Стрільці. Швидше за все, наприкінці листопада сторони – Ізраїль, Іран, США, Катар – якимось чином домовляться, і конфлікт буде стабілізований. А головні вбивці і винуватці цього конфлікту – ватажки ХАМАС – зрештою будуть знищені.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Отже, конфлікту точно бути. Будуть бомбові удари, які будуть руйнувати всі лабіринти ХАМАС. Для Ізраїлю головне – змусити ворога вийти з лабіринтів. А зачистку ізраїльська армія проводитиме в листопаді, особливо поблизу молодика 13 листопада, де буде протистояння Марса в поєднанні з Сонцем до Урана та Юпітера в знаку Тельця. Буде дуже енергетично сильний войовничий молодик, який може призвести до ескалації ситуації, в хід можуть піти навіть ядерні бомби.

Листопад дуже вогненебезпечний. Лише в 20-х числах ситуація може стабілізуватися.

Влад Росс, астролог, спеціально для Главреда

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти