Потужні слова на удачу: як говорити з Фортуною, щоб її відповіді робили вас щасливими

20 листопада 2022, 11:25
Підібрати правильні слова вкрай важливо не тільки в діловій бесіді, але і коли ви ставите перед собою цілі, або навіть мрієте про найпотаємніше.
Слова удачі
Які слова приносять удачу / pixabay.com

Правильне слово, вимовлене в правильний час, може стати найсильнішою зброєю. Всі знають ці приказки: "слово ранить", "думки матеріальні" та ін. Але далеко не кожен замислюється, скільки істини в них вкладено.

Прості слова можна використовувати для залучення в своє життя бажаного. Зокрема, успіху в справах, де він так необхідний.

Главред розповість, які слова приносять удачу, і як правильно ними користуватися, щоб взяти своє життя в руки.

відео дня

Слова-синоніми

Езотерики вірять, що магічним словом удачі може стати для вас будь-яке слово, яке її символізує: що ти з Всесвіту закликаєш, то до тебе і приходить. Тому "хороші" слова рекомендується вживати якомога частіше, а від лихослів'я краще і зовсім відмовитися, щоб не накликати на себе біду.

Іншими словами, твердження, що думки матеріальні, перестає здаватися таким фантастичним. Більш того, знаходить особливу силу. А це означає, що словами удачі може стати що завгодно: удача, успіх, любов, щастя, благополуччя, вдячність, впевненість, довіра, здоров'я, надія, везіння, процвітання та ін.

Слова з позитивним значенням можна використовувати для формування власних формул і своєрідних "заклинань" для Всесвіту. Поповнюйте свій щоденний словесний арсенал фразами, які максимально відображають ваші надії на успіх.

Слова удачі
Слова на удачу і успіх - що і коли говорити / pixabay.com

Я єсмь

Американський письменник Ніл Дональд Уолш у книзі "Бесіди з Богом. Незвичайний діалог" вивів власну формулу, здатну пробудити і залучити успіх у ваше життя.

Так він переконаний, що твердження "я єсьм" в спілкуванні з іншими людьми має особливий творчий ефект, який варто використовувати для досягнення поставлених цілей. "Використовуй велику команду, яка закликає творчу силу: "Я єсмь". Роби заяви "я єсмь" вголос іншим людям. "Я єсмь" - це найсильніше творче твердження у Всесвіті. Все, що ти думаєш, все, що ти говориш після слів "я єсмь", приводить в рух відповідні переживання, закликає їх, притягує їх до себе. Всесвіт не знає жодного іншого способу функціонування. Немає іншого шляху, який він міг би пройти. На твердження "Я єсмь" Всесвіт реагує, як джин в глечику".

Щоденні афірмації з цим твердженням, переконаний Уолш, мають практично магнетичний ефект. "Я єсмь успіх!"- повторюйте вголос щодня.

Я обираю і Ще

З цих слів варто скласти власні мантри на кожен день. Їх можна твердити про себе, прикрашати ними особисті речі, вибирати в якості особистого девізу. "Я обираю удачу" і "Я стаю Ще щасливіше кожен день" - подібні формулювання мають свою первісну силу, яка входить в щільний контакт із Всесвітом, і передає йому ваше послання.

Слова удачі
Слова, які приваблюють багатство і успіх / pixabay.com

Формула Призначення

На удачу може вплинути і формула Призначення, яку варто вимовляти голосно, чітко, і з акцентом на слово "Я". Вкладіть в нього весь максимум позитивних емоцій, які ви відчуваєте до себе. Всесвіт акумулює їх і конвертує в успіх. Зазвичай формула звучить так: "Я - диво Всесвіту! Я - надбання миру! Я - дар Божий!" Однак актуальними будуть і будь-які інші афірмації з акцентом на "Я", які для вас будуть звучати переконливо.

Як правильно вимовляти слова на удачу:

1. Вимовляти щодня в гарному настрої без сарказму і негативного підтексту.

2. Говорити чітко і виразно, з повною впевненістю в правдивості своїх слів. В ідеалі - мовою на якій ви говорите вільно.

3. Абсолютно байдуже, в яку фазу місяця ви вимовляєте слова удачі. Це - не заклинання, а "програма" вашої підсвідомості на успіх.

4. Не варто намагатися "обдурити" Всесвіт - якщо ви будете бубонити собі піднос слово "удача" це не означає, що її дари посиплються на вас з рогу достатку. Найкращий варіант - використовувати в повсякденній бесіді, коли слово підходить і за змістом, і за контекстом вашої розмови.

Слова удачі
Якими словами залучити удачу / pixabay.com

Важливо також пам'ятати: чим конкретніше буде мета, для здійснення якої вам необхідна удача, тим більша ймовірність, то ваші щоденні вербальні вправи спрацюють.

Крім того не варто сподіватися, що слова зроблять за вас всю брудну роботу: удача не звалиться на вас, поки ви лежите на дивані, плюєте в стелю і без кінця твердите заповітну формулу. Слова здатні притягувати позитивну енергетику, але лише в тому випадку, коли людина готова працювати над її отриманням і закріпленням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти