Міст можуть дуже скоро знищити: таролог зробила прогноз про долю Криму

30 серпня 2022, 21:05
Таролог Людмила Хомутовська каже, що російські окупанти більше не зможуть наступати на Україну і все захоплювати і захоплювати нові території.
Карти таро, Крим
Міст можуть дуже скоро знищити: таролог зробила прогноз про долю Криму / pixabay.com, УНІАН

Кримський міст може бути знищений найближчим часом. Такий прогноз озвучила відомий таролог Людмила Хомутовська на YouTube-каналі"Мій світ".

Вона вважає, регулярні вибухи у форматі "бавовна" на окупованому півострові Крим говорять про початок деокупації української території.

Також таролог особливо підкреслила, що Кримський міст може бути знищений вже в самий найближчий час.

"Це може бути і завтра, і післязавтра. Це станеться, якщо росіяни перейдуть червоні лінії", — сказала Хомутовська.

Таролог зазначила, що росіяни більше не зможуть наступати на Україну і захоплювати нові території. Вона додала, що після війни Крим напевно повернеться до складу України.

Нагадаємо, астролог Дмитро Уранус також прогнозує, що вже цієї осені Росія може звернутися до України з проханням провести переговори і запропонує "мирні угоди". Однак, за його словами, Україні не слід підписувати такі "мирні угоди", адже в такому випадку через 9-10 років Росія може напасти на Україну знову.

Раніше астролог Марина Скаді попереджала, що нові реалії, які визначать хід війни в Україні, сформуються в період з 30 липня по 10 серпня 2022 року. Вона прогнозує, що відбудеться кульмінація бойових дій на одному з напрямків – Донбас або південь України, після чого результат війни буде прийнятий усіма учасниками.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти