Може влаштувати другий Беслан: екстрасенс Макс Гордєєв зробив лячний прогноз на День незалежності

18 серпня 2022, 15:06
Таролог переконаний: президент РФ не упустить можливість поглумитися над українцями у важливий для нас день.
Макс Гордєєв
Макс Гордєєв дав прогноз на День незалежності України / instagram.com/maxgord, pixabay.com

Зірковий екстрасенс і таролог Макс Гордєєв в ексклюзивному інтерв'ю для Главреда розповів, чи варто очікувати погіршення ситуації на фронті або масованих обстрілів українських міст від армії окупантів 24 серпня, на День незалежності України.

"Очікувати. 23, 24. 7-8 (серпня; на Івана Купала - прим. редактора), як я казав, прилетіло в багатьох регіонах. Для нього 1 вересня, наприклад, взагалі... Якщо у вас є можливість не піти в школу - то не йдіть ні в якому випадку, щоб він не устроїв Беслан (терористичний акт в школі міста Беслан, Північна Осетія - прим редактора), як було там", - дав невтішний прогноз Гордєєв.

Зірковий медіум зазначає: президент країни-агресора відчуває слабкість до символічних дат. Тому впевненість Гордєєва в тому, що кінець літа буде складним, досить міцна: "Розумієте, ще раз скажу - він дуже полюбляє показувати, що він крутий дядько і для цього він вибирає саме дати. Люди які володіють якимось здібностями - вони полюбляють ці дати не просто так. Це такий символізм: начебто у нас День незалежності - я вам зіпсую те свято, я щось кину вам такого, щоб ви запам'ятали це назавжди".

Також екстрасенс назвав найстрашніший час доби, в який варто очікувати "прильотів" з найбільшою ймовірністю. "Ось в чому момент, ось де він хоче зламати нашу віру і дух. Бо він посилає ці моменти в якісь окремі дати. І це обов`язково буде зранку, тобто коли ми спимо: шоста ранку, з четвертої до шостої ранку - це завжди відбувається саме у цей час. Тому дуже небезпечно буде в цей період", - розповідає екстрасенс Гордєєв.

У той же час він закликає українців не втрачати віру і надію: медіум впевнений, що перемогу нашої країни вже чітко видно на нашому горизонті. "Тому що вони вже програють, вони вже це знають, вони вже це відчувають. І вони звичайно - їх просто там розриває, їх всіх трясе, тому що вони з кожним днем стають все гірше-гірше-гірше, люди там потроху, начебто, прокидаються, але навряд воно так буде. Але ми бачимо ситуацію, що ми виграємо, я реально відчуваю цю енергію перемоги, я вже її відчуваю", - підкреслює він. Слідкуйте за зоряним медіумом Максом Гордєєвим в Instagram.

Раніше зірковий екстрасенс Макс Гордєєв давав прогноз на ситуацію із Запорізькою АЕС - медіум розповів, чи зважиться президент рф влаштувати ядерну катастрофу в Європі і світі.

Також екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ генерал-лейтенант Ігор Романенко висловив свою думку про те, чи варто очікувати масовану ракетну атаку напередодні і на День Незалежності України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти