Можете залишитись без грошей: що категорично не можна зберігати в гаманці

17 травня 2022, 02:02
Виявляється, покласти в гаманець можна далеко не все.
Можете залишитись без грошей: що категорично не можна зберігати в гаманці
Що категорично не можна зберігати в гаманці / УНІАН

Деякі речі, які знаходяться у вашому гаманці можуть притягувати в нього гроші, а деякі, навпаки - відштовхувати, а деякі предмети і зовсім небезпечно в ньому носити.

Главред розбирався, що можна і не можна тримати в гаманці

Покладіть в гаманець особливі талісмани

Таким чином ви можете залучити гроші в ваш гаманець - перша зароблена вами купюра повинна лежати в гаманці. Але є одна умова: її ви повинні отримати від позитивної людини, адже енергетика перших грошей вкрай важлива.

відео дня

З грошових талісманів по фен-шуй найсильнішими вважаються: зображення виноградного грона, листочків зеленого чаю або м'яти, шматочок кориці, боби.

Що не можна зберігати в гаманці

Згідно з прикметами, витрачати всі гроші до копійки з гаманця не можна. У ньому повинна залишитися хоча б одна банкнота або монети.

На ліжко і на обідній стіл гаманець класти не можна. А в сам гаманець не можна класти брудні, рвані або зім'яті купюри. Сторонні не повинні бачити вміст гаманця.

Запасний ключ

Зазвичай в гаманці можна знайти дані, за якими легко обчислити адресу проживання. Наприклад, по імені на карті вас можна знайти в соцмережах. Невелике розслідування - і адреса в кишені у зловмисників. Так що не варто люб'язно пропонувати їм ще й ключі від квартири — тієї самої, де гроші лежать.

Пароль

Логіни і паролі від важливих сайтів теж краще запам'ятовувати або принаймні не зберігати в гаманці, який можуть вкрасти. Якщо зловмисники отримають доступ до вашої пошти, вони зможуть змінити паролі в соцмережах і просити гроші в борг у ваших знайомих або увійти в ваш електронний гаманець. Все це загрожує серйозними неприємностями.

Кредитні картки

Не носіть в гаманці всі кредитні картки, які у вас є. По-перше, у злодія буде більше шансів підібрати пароль, якщо він володіє відразу декількома картами, а по-друге, вам нічим буде розплачуватися, поки ви переоформляєте втрачені карти.

читайте такожПрикмети на 16 Травня: що не можна робити і як не потрапити в бідуНосіть з собою тільки одну або дві, інші залиште вдома в безпечному місці.

Прикраси

Це чисто дамська забава: класти сережки або кільця в кишеньку гаманця. Якщо у вас ввечері намічається якась подія, і ви міняєте скромні денні сережки на дорогі прикраси, швидше за все, кладете ви їх в гаманець, щоб вони не загубилися в надрах вашої сумочки. Цілком можливо, потім ви про них забудете і згадайте тоді, коли його втратите.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти