Які квіти треба дарувати чоловікові: найкращий варіант, щоб не сконфузити одержувача

19 липня 2023, 14:21оновлено 19 липня 2023, 16:37
513
Главред розповість, чи можна дарувати квіти чоловікові і який вигляд це матиме.
Чи можна дарувати квіти чоловікові
Чи можна дарувати квіти чоловікові / колаж: Главред, фото: pexels

У сучасному суспільстві ще залишаються деякі речі, які багато хто чомусь боїться робити. Як, наприклад, дарувати квіти чоловікові. Сьогодні ми розповімо, чи можна подарувати чоловікові квіти і які краще вибрати.

Чи можна дарувати квіти чоловікові

З різних приводів і свят давно заведено дарувати жінкам квіти. Важко собі уявити свято і привітання жінки без цих красивих рослин. Однак ця традиція не поширюється на чоловіків - і даремно. Згідно етикету, чоловікам не заборонено дарувати квіти. Більш того - деякі представники сильної статі навіть люблять отримувати такі подарунки.

Які квіти треба дарувати чоловікові

З вибором кольорів для чоловіка, звичайно, справи йдуть трохи важче, ніж з жінками, проте придумати оригінальну композицію, все ж, можна. У сезон непогано підуть нарциси і тюльпани, наприклад, також можна дарувати хризантеми і кали. Однак найкраще виглядають букети з екзотичних рослин і квітів, таких як, наприклад - протея.

відео дня

Яку квітку подарувати чоловікові в горщику

Іноді, хочеться щоб привітання радувало людину довше, ніж може стояти букет. В такому випадку завжди можна вибрати квітку в горщику. Для чоловіків можна зупинитися на сукулентах - це рослини, які не зажадають багато уваги і ретельного догляду. Також можна дарувати фікуси і драцену. Крім іншого, на такий випадок є спеціальна квітка - антуріум, або, по простому - чоловіче щастя.

Що можна подарувати чоловікові замість квітів

У тому випадку, якщо ви не готові дарувати квіти або точно знаєте, що чоловік такий подарунок не оцінить - можна знайти заміну традиції. Зараз досить популярними стали букети з ковбасних виробів і напоїв, або ж - з солодощів. Також це можуть бути набори горіхів або чаю, в залежності від того, що любить людина.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти