Чи можна позбутися "поганого" холестерина - пояснення кардіолога

30 серпня 2021, 01:44
Низький рівень холестерину, говорить кардіолог, може свідчити про те, що у людини дефіцит поживних речовин в раціоні або хвороби шлунково-кишкового тракту.
Холестерин
Чи можна позбутися "поганого" холестерина - пояснення кардіолога / ua.depositphotos.com

У певних випадках справитися з високим рівнем холестерину допоможуть тренування на велотренажері. Про це розповів відомий кардіолог Юрій Мещеряков порталу "Доктор Пітер".

"Я настійно рекомендую всім пацієнтам з підвищеним холестерином мінімум півгодини в день кататися на велосипеді або займатися на велотренажері — це не просто рада, а фактично медичне призначення. Хороша фізична активність іноді дає більший ефект, ніж ліки. Іноді на фізичному навантаженні з правильною дієтою за рахунок зниження маси тіла можна знизити холестерин на 20-30 відсотків", — розповів фахівець.

Крім того, говорить Мещеряков, низький рівень холестерину (зовсім без фізичних навантажень) може свідчити про те, що у людини дефіцит поживних речовин в раціоні, про хвороби шлунково-кишкового тракту і навіть про онкологію.

відео дня

читайте такожСимптоми високого рівня холестерину: невидимий знак на ваших пальцях

Нагадаємо, раніше китайські вчені довели новий зв'язок діабету і коронавірусу, а американські дослідники знайшли Нова ознака поширеного типу діабету.

Кардіолог Олександр Мясников заявив-коли у людини є схильність до діабету або вже спостерігається переддіабетний стан, то допомогти організму може вживання трьох напоїв.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти