Чи можна освітлювати волосся без фольги: 3 головних правила в освітленні волосся

13 травня 2023, 18:31
1595
Освітлення волосся - кропітка і відповідальна робота. Главред розповість, яким боком фольги освітлювати волосся правильно.
Чи можна освітлювати волосся без фольги
Чи можна освітлювати волосся без фольги / колаж: Главред, фото: pexels

Красиве і освітлене волосся вимагає правильного фарбування і догляду. Однак мало хто знає, що дає фольга при фарбуванні і як її правильно використовувати.

Найчастіше фарбування відбувається за допомогою поділу волосся на пасма, зокрема - освітлення волосся. Саме для спрощення цього завдання використовується фольга.

Чи можна освітлювати волосся зі звичайною фольгою - що використовують в перукарнях

Досвідчені майстри, які працюють в салоні - звичайно, використовують спеціальну фольгу, яка максимально готова для зручного використання. Однак звичайна фольга для запікання послужить не менш хорошим замінником в домашніх умовах. Головне - правильно її використовувати.

відео дня

Яким боком фольги освітлювати волосся - важливе правило

У фарбуванні волосся, а особливо в його освітленні одну з найголовніших ролей грають правила, яких необхідно дотримуватися. Стосуються вони не тільки правильної фарби, але і самого процесу. З фольгою справи йдуть так: пасмо необхідно укладати на матову сторону полотна, посередині смуги. Після цього пасмо необхідно загорнути і підняти наверх.

Чи можна освітлювати волосся без фольги - відповідь на часте питання

Як ми вже сказали вище - фольга використовується для поділу волосся на пасма і, відповідно - для поліпшення результату фарбування. Однак робити це необов'язково. Освітлити волосся без проблем можна і без використання фольги.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти