Чи можна віддавати дитячі речі: як позбутися старого одягу і не накликати біду

16 березня 2023, 17:48
Непотрібний дитячий одяг можна віддати, але варто провести спеціальний обряд для очищення від дитячої енергетики. Також має значення, кому віддавати речі.
Детские вещи, отдавать вещи
Дитячі речі можна віддавати іншим людям, але потрібно робити це правильно/ pexels.com

Дитина – це найцінніше, що є у кожних батьків. Тому захист свого чада від усіх небезпек стає головним завданням для його мами і тата. Але часто ми не підозрюємо, що небезпека може бути навіть від тих наших вчинків, які на перший погляд здаються невинними і навіть позитивними. Так, багато хто навіть не здогадується, чи можна віддавати старі дитячі речі іншим людям і чи не спричинить це негативних наслідків.

Народні вірування наших предків дають відповідь, куди подіти старі дитячі речі, як і кому їх правильно віддати, щоб уникнути поганих наслідків.

Що робити зі старим дитячим одягом

Старі речі дитини, які вона уже не носить, не варто використовувати як ганчірки для прибирання. Прикмети говорять, що після цього дитина може стати нервовою і примхливою. Краще такий одяг передати сім’ї, яка його потребує, або ж віддати у дитячий будинок.

відео дня

Але варто бути впевненим, що та сім’я, якій ви передали одяг, справді його потребує і використовуватиме за призначенням. Адже дехто може взяти речі просто з ввічливості, а потім або викинути, або "пустити" на ганчірки. А це може накласти поганий відбиток на енергетику дитини, яка раніше носила ці речі.

Правила передачі дитячих речей чужим людям

Багато хто боїться віддавати речі дитини, адже вважає, що там зберігається її енергетика. Але хвилюватися про це не варто. Адже одяг, який уже не потрібний вашій сім’ї і просто припадає пилом у шафі, з енергетичної точки зору принесе більше проблем і негативу, якщо лишиться у вас. У той же час комусь він може бути зараз потрібним.

Таким чином, віддаючи комусь непотрібні для вас речі, ви і матимете більше простору у себе вдома, і зробите добрий вчинок та допоможете людям.

Головне під час передавання речей робити це від чистого серця і дати собі установку, що цей одяг уже не належить вам, а є власністю інших людей – тобто "відпустити" ці речі від себе. Якщо ж ви не зможете психологічно їх "відпустити" і будете шкодувати, що віддали їх, якраз у цьому випадку з одягом може "піти" і частинка енергетики людини, яка їх носила.

Чи можна брати чужі речі для дітей

Якщо хтось зі знайомих вирішив віддати вашим дітям речі зі своїх дітей, не варто боятися їх брати. Головне одразу провести спеціальний обряд очищення – це захистить ваше чадо від енергетики іншої дитини. Такий одяг потрібно окропити водою, яка була набрана у Чистий четвер та освячена у храмі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти