Чи можна посадити авокадо у дворі: міф чи реальність

7 квітня 2023, 08:03оновлено 7 квітня 2023, 08:36
7574
Авокадо - достатньо популярний продукт серед українців.
Чи можна посадити авокадо у дворі
Чи можна посадити авокадо у дворі / Колаж фото instagram plant_them_all_/sad_nadezhdy

Цей фрукт можна не тільки купити, але також і виростити. Для того, щоб виростити деревце авокадо багато зусиль не буде потрібно, проте чи буде він рости - розповімо далі.

Як вирощувати авокадо у відкритому грунті - головні правила

Для того, щоб у відкритий грунт посадити авокадо - необхідно для початку проростити його кісточку і виростити маленьке деревце. У відкритий грунт пересадити можна тільки його. Зробити це потрібно в яму, заповнену перегноєм. Після того як в неї опуститься деревце - необхідно засипати його родючою землею. Поливати рослину потрібно щотижня, але помірно. Трохи пізніше можна буде поливати тоді, коли грунт буде повністю просихати.

Чи можна посадити авокадо у дворі - що для цього потрібно

Як правило, авокадо пересаджують в грунт до середини весни. Ця рослина любить, щоб було тепло і багато сонця. В такому випадку садівники частіше вибирають для цього вирощування в будинку, щоб дереву завжди підходила вологість і температура повітря.

Чи може рости авокадо в Україні - головне питання

Як ми вже писали вище, авокадо любить тепло і сонячне світло. З цієї причини на території України виростити таке дерево досить складно, Клімат не підійде. Однак незважаючи на це, в домашніх умовах дерево може радувати навіть плодами.

В якому віці плодоносить авокадо - скільки часу необхідно рослині

Авокадо - не зовсім традиційний фрукт, з яким потрібно бути терплячими і трепетним. Вся справа в тому, що до моменту плодоношення - дереву може знадобитися від 3 до 6 років. Перший урожай може затягнутися і в цілому - домашнє авокадо плодоносить не завжди. Звичайно, роль грає також сорт, але спроба - не катування, спробувати - можна.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти