Чи можна змолоду уникнути старіння - відповідь вченого

23 вересня 2021, 06:13оновлено 17 грудня 2021, 10:52
Відчуття старіння тіла, в першу чергу, стверджує професор-медик Хіросі Хіраїдзумі, говорить про відсутність необхідного фізичного навантаження.
Старіння
Чи можна змолоду уникнути старіння - відповідь вченого / ua.depositphotos.com

Професор японського медичного університету імені Сева і медик Хіросі Хіраїдзумі розкрив спосіб уникнути старіння в молодому віці. Його висновки цитує видання Nihon Keizai.

Вчений заявив, що відчуття старіння говорить про відсутність необхідного фізичного навантаження. Так, професор порадив приводити м'язи і тіло в тонус за допомогою регулярної розтяжки.

"М'язи стають гнучкими, в них поліпшується кровообіг, активізується метаболізм м'язів і органів, що допомагає запобігти старінню", — пояснив фахівець.

відео дня

Крім того, медик підкреслив важливість заняття спортом у зв'язку з віддаленою роботою. Деякі вправи, за його словами, можна виконати на сходах: наприклад, для розминки шиї і плечового суглоба будуть корисні нахили до поручнів з прямою спиною.

читайте такожПровокують старіння: дієтолог пояснила, чим небезпечні липневі кавуни і дині

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колектив італійських і японських вчених склав топ-3 суперпродуктів, які значним чином покращували роботу головного мозку.

До того вчені пояснили, чим корисний шоколад для здоров'я серця і мозку. Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська розповіла, які продукти покращують пам'ять.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти