Можна позбутись щастя та удачі: чому виносити сміття на ніч погана прикмета

31 липня 2022, 01:52
Наші предки вірили, що цю прикмету порушувати не можна ні в якому разі.
Сміття
Сміття / скріншот

Народна прикмета свідчить, що виносити сміття після заходу сонця не можна. Згідно з повір'ям, такий вчинок загрожує серйозними неприємностями.

Главред розбирався, чому наші предки ставилися до цього питання так категорично.

У чому суть заборони?

Заборона на винесення сміття в темний час доби виник ще за часів язичництва, коли предки вірили в безліч богів і темні сили. Тоді й почали вважати, що якщо людина виносить сміття з дому в темний час, коли вже панують чорні сили, це може обернутися для нього чимось поганим.

відео дня

Що буде, якщо винести сміття з дому ввечері?

Вважається, що разом зі сміттям господар виносить і частина життєвої енергії, скориставшись якою біси могли накликати на сім'ю проблеми зі здоров'ям і благополуччям, вважали наші предки.

На Сході вважали, що такі дії приведуть сім'ю прямо до злиднів. А слідом за грошима піде і удача.

У одних слов'ян вважалося, що винесення сміття ввечері загрожує чоловікові проблемами в інтимному плані, а жінці - неможливістю довгий час мати дітей і втратою природної краси.

читайте такожПрикмети на серпень: 7 небезпечних речей, які заборонено робити в останній місяць літаЗгідно з іншими повір'ями, проблеми з порушенням цієї заборони пов'язані з днями тижня. Наприклад, якщо винести сміття в понеділок ввечері, то сім'ю чекатимуть труднощі з грошима, у вівторок - до сварки з рідними, в середу або четвер - до неприємностей в дорозі, в п'ятницю - до обману, в суботу - до хвороби. У неділю ж або у святкові дні виносити сміття заборонялося в будь-який час доби.

Що буде, якщо викинути сміття ввечері по фен-шую?

Згідно з фен-шуй, якщо люди виносять сміття ввечері, то можуть позбавити себе фінансової удачі і щастя. Тому варто намагатися робити все до заходу сонця. Якщо ж потрібно винести сміття в нічний час, радять сказати такі слова:

"Погане виношу, хороше залишаю, удачу в будинок і радість закликаю"

Люди викинувши речі завдяки даним словами, можна залучити щастя і успіх і не боятися негативної енергетики.

Коли потрібно виносити сміття?

Вважається, що найкраще це робити вранці, адже зі сходом сонця всі темні сили зникали, а значить нашкодити якимось чином людині вони вже не могли.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти