Можна залучити біду і небезпеку: які речі не можна викидати з дому

2 січня 2022, 20:13
Якщо ви знайшли ікону або хрестик, то такі речі потрібно віддати до церкви.
будинок
Що не можна викидати з дому / pixabay

У кожному будинку є своя аура та енергетика, яку господарі створюють самі. Щоб не порушити позитив і удачу в будинку, не можна викидати певні речі.

Експерти кажуть, що ці речі здатні нести радість та достаток в будинок, але якщо від них позбудеться, можна залучити біду.

Жінкам не можна викидати весільну фату з дому. Крім того, її не можна нікому віддавати та навіть чіпати. Це дуже потужний сімейний оберіг, який зберігає в будинку удачу. Позбутися від фати можна тільки в одному випадки, якщо ви розлучаєтеся, або після смерті подружжя.

Ікона є символом добра та святі оберігають ваш будинок. Такі речі передаються з покоління в покоління, але віддавати їх просто так не можна. Також не можна викидати ікони або хрестики. Якщо ви зібралися викинути ікони, то не чекайте нічого хорошого від такої дії. Фахівці кажуть, що вас наздожене печаль та біда.

Якщо ви знайшли ікону або хрестик, то такі речі потрібно віддати до церкви.

Заборонено викидати годинники з дому. Таким чином ви викидаєте свій щасливий час. Годинник, який ви викинули в сміття, принесе сварки в будинок та розчарування.

Експерти відзначають, що старі фотографії також не можна викидати. Це найсильніші спогади і від них йде аура людини. Викинувши на смітник фотокартки, ви руйнуєте енергію людини, яка може принести йому неприємності.

читайте такожЩоб в будинку був достаток: Як правильно мити підлоги і витирати пил, щоб залучити удачу

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти