Борошно не потрібне: як приготувати рибу, яка точно не розвалиться

29 червня 2023, 10:09оновлено 29 червня 2023, 20:41
Не бійтеся експериментувати і приготувати рибу без борошна.
Як посмажити рибу без борошна
Як посмажити рибу без борошна / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

У приготуванні риби, особливо при смаженні, багато любителів кулінарії звикли використовувати борошно для панірування. Але що робити, якщо на кухні немає цього невід'ємного компонента? Не біда!

Ми підготували для вас дивовижний спосіб приготування риби без використання борошна, який дозволить вам насолодитися смаком соковитої і красиво підсмаженої риби.

Для чого борошно під час смаження риби?

Воно використовується для панірування, що надає рибі хрустку текстуру і гарний зовнішній вигляд. Однак, якщо ви хочете уникнути використання борошна, можна надати рибі апетитний вигляд, використовуючи інші інгредієнти.

відео дня

Наприклад, ви можете приготувати суміш з тертого сиру, сухих трав і спецій, і обваляти в ній шматочки риби перед смаженням. Це додасть страві неповторний аромат і золотисту скоринку.

Чи можна смажити рибу без панірування?

Звичайно, можна! Якщо ви віддаєте перевагу варіанту без панірування, просто обсмажте шматочки риби на середньому вогні з невеликою кількістю рослинної олії. При цьому важливо акуратно перевертати рибу, щоб вона рівномірно присмажилася з обох сторін.

Як зробити так, щоб риба при смаженні не розвалювалася?

Це питання хвилює багатьох людей. Відповідь проста: замість борошна можна використовувати яйце. Добре збийте яйця в мисці і занурте в них шматочки риби. Потім акуратно обсмажте рибу на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії до золотистої скоринки. Такий метод приготування дозволяє створити захисний шар, який збереже цілісність риби.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти