Чоловік засинає з милом під простирадлом і розповів, для чого він це робить

8 липня 2023, 14:21
Главред розповість спосіб боротьби з синдромом неспокійних ніг.
Чому виникає синдром неспокійних ніг
Чому виникає синдром неспокійних ніг / колаж: Главред, фото: pexels

Багато людей мають проблеми із засипанням вночі. Іноді це тому, що ви просто не можете знайти зручну позу для сну або, можливо, тому, що у вас неспокійні ноги, через які ви не можете заснути.

У більшості з нас неспокійні ноги трапляються лише зрідка під час сну, але деякі люди насправді страждають від так званого синдрому неспокійних ніг.

Чому виникає синдром неспокійних ніг

Синдром неспокійних ніг - це розлад, який змушує вас рухатися під час сну . Занепокоєння в ногах поєднується з поколюванням в ногах, а також відчуттям печіння, сверблячкою в ногах, судомами в ногах і сильним бажанням рухатися. Це не зовсім біль, але дане явище дуже дратує і засмучує, а також може привести до безсоння. На сайті Tips and Tricks розповіли про досвід чоловіка, який знайшов спосіб боротьби з синдромом.

відео дня

Чим можна зняти синдром неспокійних ніг

Спочатку це може здатися дивним, але це працює, і це найголовніше. Синдром неспокійних ніг викликаний закисленням м'язів, і щоб виправити це, потрібно протидіяти кислоті. Однією з речей, які можуть зробити це, є мило, яке дуже підходить для цього завдання. Хитрість полягає в тому, щоб покласти шматок мила поруч з вашими ногами під простирадло. Ви помітите, що почуття тривоги зникне з ваших ніг. Намагайтеся робити це щодня, якщо хочете встановити довгостроковий ефект. Ефект буде помітний вже через час.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти