Чоловіки будуть у захваті: кращі варіанти подарунків для коханого на Новий Рік

22 грудня 2022, 21:30
Під час вибору подарунка варто звертати увагу на те, в якій сфері працює ваш чоловік, що він носить, які у нього хобі та захоплення.
Новий рік, подарунки
Що подарувати чоловікові на Новий Рік / колаж фото pixabay

Новий рік-2023 не за горами і пора задуматися про подарунки. Хтось вже придумав, що подарує своїй коханій людині, а комусь досі доводиться ламати голову.

Якщо в якості подарунка для дівчат на думку відразу приходять прикраси, різні сертифікати в спа-центри або магазини косметики, м'які іграшки, косметика і багато чого іншого, то з чоловіками все виглядає якось набагато складніше.

Дівчатам може здаватися, що у хлопця начебто все є, а дарувати якісь прикраси немає сенсу, так як він їх не носить. Але ми вирішили розібратися, що ж може порадувати чоловіків в якості подарунка.

В першу чергу краще згадати, може ваш чоловік говорив вам, щоб він хотів придбати. Також потрібно звернути увагу на хобі вашого коханого. Якщо він любить риболовлю, то можна подарувати нові вудки, снасті. Якщо любить походи - намет, набір зі стільцями і столом, спальний мішок або похідний ліхтар.

подарунки, Новий Рік
Що подарувати чоловікові на Новий Рік / pixabay

Якщо ви живете в Україні і страждаєте від відключень світла, то відмінним варіантом стане хороший повербанк, ліхтарик, теплий плед або теплі шкарпетки. Останній варіант, до речі, досить милий і буде зігрівати вашого чоловіка кожен день.

Вам також варто звернути увагу на сферу діяльності коханого. Хорошим подарунком може стати нова сорочка, краватка/метелик, запонки - якщо він працює в офісі і віддає перевагу класичному стилю.

Якщо нічого з вище перерахованого не підходить, то задуматися про покупку нових навушників, всяких аксесуарів для гаджетів або комп'ютера/ноутбука, можна обрати хороший килимок для комп'ютерної миші.

Ви можете обрати новий модний светр або футболку. Також чоловікові може сподобатися якісна термобілизна. Саме термобілизна зможе зігріти в холодні зимові дні і зможе замінити піжаму в холодні ночі.

Одним з не програшних варіантів може стати новий рюкзак, сумка, барсетка або сумка для ноубука. Вибір залежить від стилю вашого коханого і сфери діяльності.

Якщо ваш чоловік любить татуювання і хоче нове або замислюється про корекцію старого - подаруйте сертифікат на послуги в тату салоні. Якщо він займається спортом, можна подарувати спортивний інвентар, спортивне харчування або абонемент на заняття в спортзалі.

Ви також можете задуматися про подарунок, який допоможе провести вам час разом - квитки в кіно, сертифікат на похід в спа-центр, квест-кімнату або спільний романтичний масаж. Одним з хороших варіантів подарунка може стати настільна гра, яка зможе скрасити ваш спільний вечір і розбавити обстановку в колі друзів.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти