Слава Моргенштерна не буде довгою: астролог Влад Росс передрік страшну долю реперу

7 липня 2021, 07:03
Влад Росс склав гороскоп Моргенштерна і розповів, що чекає на артиста.
Астролог Влад Росс розповів, як складеться доля репера Моргенштерна
Астролог проаналізував гороскоп Моргенштерна і зробив страшне передбачення / instagram.com/morgen_shtern

Колосальна популярність і затребуваність російського реп-виконавця Моргенштерна, який не так давно подав до суду на СБУ, не триватиме довго, він буде "на коні" рік-два. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, що склав гороскоп артиста.

Нинішній успіх реп-виконавця, за словами астролога, пояснюється тим, що зараз Юпітер – планета щастя, слави і популярності – проходить по Сонцю в гороскопі артиста, але незабаром повернеться на місце, до Риб.

"Моргенштерн народився під знаком Водолія, але на межі з Рибами. Як у Водолія у нього сильний Уран, саме це і обумовлює те, що ця людина повстає проти громадської думки і загальноприйнятих норм. Свого часу був Цой, сьогодні – Моргенштерн", – пояснив Влад Росс.

відео дня

Астролог зазначив, що ім'я Моргенштерн, а точніше частина його – "морг", багато говорить про цю людину.

"Місяць у гороскопі Моргенштерна знаходиться в Скорпіоні в руйнівному положенні, і це при тому, що Скорпіон і так є знаком смерті. Вся його музика має руйнівний вплив на уми. Як є музика божественна і гармонійна, наприклад, музика Моцарта або Бетховена, так є і музика диявола, або "музика з моргу", тобто Моргенштерна. Мені все про нього ясно: він – служитель сатани і пекла", – говорить Росс.

Крім того, астролог стверджує, що гороскоп репера вказує на те, що на нього чекає судова тяганина і слідства.

"На нього чекають суди і в Росії, і в Україні. Та й не секрет, що він зібрався судитися з СБУ, щоб йому дозволили в'їхати в Україну. Причому його рішення судитися з українською Службою безпеки обумовлено не тим, що він так прагне в Україну і йому так важливий тутешній ринок – для нього це просто хайп, піар і можливість йти проти системи", – вважає Влад Росс.

читайте такожФеномен Мергенштерна: чим російське дияволеня завоювало Україну

Втім, астролог впевнений, що слава Моргенштерна не буде довгою. За його словами, вже за рік-два, коли Юпітер вийде з Водолія, про артиста говоритимуть менше.

"Не можу сказати, що Моргенштерна забудуть, але популярність його явно спаде через два роки", – уточнив Росс.

Крім того, астролог підкреслив, що Моргенштерн – "людина з руйнівною програмою". Більш того, на його думку, гороскоп репера вказує на те, що йому загрожує самогубство, самоліквідація.

читайте такожНавіщо Моргенштерн пішов війною на СБУ

"На творчість Моргенштерна "клюють" люди зі зломленим психічним станом, а таких – половина в нашому суспільстві. Тільки такі здатні оцінити цей "реп з моргу", диявольську музику, від якої особисто мене згортає в мінус. Негативно заряджена і руйнівна музика. А його три шістки на лобі (татуювання, Ред.)... Та він-конкретний сатаніст! Схоже, він покінчить життя самогубством і зможе поповнити Клуб 27", – резюмував Влад Росс.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти