На березі Чорного моря виявили перевернутий човен із тілами рибалок

23 листопада 2021, 22:20
Інцидент трапився в акваторії Чорного моря поблизу острова Березань. Перевернутий алюмінієвий човен виявив місцевий рибалка.
Чорне море, Одеса
У Чорному морі перекинувся човен / УНІАН

У понеділок, 22 листопада, у Чорному морі перекинувся човен з людьми. Внаслідок трагедії дві людини загинули, а ще одна зникла безвісти, повідомляє пресслужба ДСНС у Миколаївській області

Інцидент трапився в акваторії Чорного моря поблизу острова Березань. Перевернутий алюмінієвий човен виявив місцевий рибалка близько 08: 53 і подзвонив рятувальникам.

Вони прибули на місце, де за допомогою гумового човна AQUASTAR-400 дісталися до місця трагедії. Там вони виявили тіла двох загиблих чоловіків - 1949 і 1961 років народження. Тіла транспортували на берег.

відео дня

За словами очевидця, в човні знаходилися 3 людини. Тому рятувальники продовжили пошуки третього чоловіка 1967 року народження - його досі шукають.

Раніше Главред писав про те, що вночі 3 липня в Чорному морі поблизу Тендерівської коси терпіло лихо українське риболовецьке судно. Однак кораблі Російської Федерації ігнорували сигнал "SOS", хоча росЗМІ відзвітували, що кораблі прикордонної служби РФ висунулися на допомогу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти