"Днями може статися серйозна катастрофа": астрологи назвали найнебезпечніше місто України

11 серпня 2022, 16:02оновлено 11 серпня 2022, 17:43
Вплинути на окупантів у питанні Запорізької АЕС зможуть західні партнери.
гороскоп, гороскоп війни Україна, гороскоп для України
Гороскоп для України / pixabay

Ситуація в Енергодарі і на Запорізькій АЕС дуже складна. Як кажуть астрологи, окупанти будуть йти за своїм планом і планують навіть "катастрофу".

"Включаються темні сили і є цілі у окупантів. Карти показують реальну небезпеку на Запорізькій АЕС", - говорить астролог Яна Езотеричка.

Йде все по дияволу і буде дуже складно домовиться.

"Може так трапитися, що будуть руйнування. Виток, руйнування, ситуація буде поступово наростати. Окупанти будуть йти за своїм планом", - додала Езотеричка.

Вплинути на окупантів у питанні Запорізької АЕС зможуть західні партнери.

"Буде якийсь сильний заклик, але сила за нами. Потрібно максимально вплинути на дану ситуацію, інакше з дня на день може трапитися серйозна катастрофа", - додала вона.

Астролог Ангеліна Вакуліна також підтвердила, що в Енергодарі склалася дуже і дуже важка ситуація. Вона попередила про масові жертви.

"Дуже погані карти. Чи то окупація так програється, чи то Запорізька АЕС. Багато жертв", - додала астролог.

читайте також"Йде вирішальний тиждень всього року": астрологи розповіли, що чекає кожного

Окупанти на Запорізькій АЕС

Це вже не перший випадок, коли окупанти ставлять під загрозу не тільки своє існування, а й життя величезної кількості людей. 3 березня війська РФ направили в Енергодар колону бронетехніки з 100 одиниць. 4 березня вони обстріляли Запорізьку АЕС при спробі захопити її. Тоді на атомній електростанції спалахнула пожежа.

Згодом російським військовим вдалося захопити АЕС. Вони розмістили на майданчику станції свої техніку і почали використовувати АЕС як військову базу.

14 березня стало відомо про те, що окупанти підірвали боєприпаси поблизу одного з енергоблоків Запорізької АЕС. На станції були присутні також працівники Росатому.

21 липня стало відомо про те, що окупанти розмістили військову техніку і вибухівку в машинному залі енергоблоку Запорізької АЕС. Все це знаходилося поруч з обладнанням, яке забезпечує роботу турбогенератора, а також близько до головного маслобаку. У цьому баку зберігається легкозаймиста олія, яку використовують для охолодження парових турбін.

5 серпня, російські окупанти двічі обстріляли Запорізьку АЕС. Снаряди з РСЗВ потрапили в майданчик біля одного з енергоблоків з ядерним реактором. Під час обстрілу окупанти застосували реактивні системи залпового вогню. Внаслідок цього є ризики витоку водню.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти