На Галкіна напали прямо під час виступу: як відповів артист

12 серпня 2024, 16:40оновлено 12 серпня, 19:00
828
Під час виступу відомого гумориста та пародиста Максима Галкіна в Юрмалі, один з глядачів вирішив здійснити провокацію, за що згодом поплатився.
Галкін
Галкін "послав" глядача-провокатора / Колаж: Главред, скріншот з відео, скріншот Instagram

Максим Галкін, який засудив вторгнення в Україну, проводив виступ в Юрмалі, Латвія. Однак під час концерті один з глядачів накинувся на артиста з лайливими висловлюваннями. На це пародист вирішив не змовчати і чітко поставив провокатора на місце.

В один момент концерту Галкін спустився зі сцени, аби поспілкуватися з глядачами.

Він поцікавився в аудиторії: "Чи нема у вас якихось проблем?". Один із присутніх відреагував на це запитання лайкою та образив знаменитість. Зазначається, що він спеціально купив для такої витівки за €200 квиток у перший ряд.

відео дня

Хто такий Максим Галкін

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом з дружиною та дітьми виїхав з РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії включив Галкіна до списку фізичних осіб — "іноземних агентів".

Однак не даром Галкін вже стільки років є "акулою" гумористичної індустрії. Пародист не лише не розгубився, однак почав імпровізувати з публікою.

"А, ви спеціально прийшли для цього? Ви придбали квиток на перший ряд? Дякую! Ваші гроші підуть на користь моєї сім’ї, попри вашу думку. Це ж чудово, слухайте, дуже вам дякую", – сказав пародист.

Але такої відповіді незадоволеному глядачеві виявилось замало. Він підійшов до сцени з букетом червоних гвоздик і почав розкидати їх, зазначивши, що робить це нібито "по-доброму".

"Це не ваш спектакль. Тоді, коли ви будете заслуженою людиною, і зможе провести концерт на кілька тисяч людей, лише тоді ви зможете виступати. Йдіть за русскім кораблем", – різко відреагував на дії чоловіка Галкін.

Конфлік на концерті Галкіна
Конфлікт на концерті Галкіна / відео: https://t.me/Pravda_Gerashchenko/

https://t.me/Pravda_Gerashchenko/98125

Максим Галкін - останні новини по темі

Зазначимо, що останнім часом росіяни жорстко атакують Максим Галкіна. Пародист проілюстрував, як на його сторінці "промишляють" російські боти.

Нещодавно між Максимом Галкіним і Аллою Пугачовою стався конфлікт у Юрмалі - артист публічно принизив дружину.

Окрім цього, Максим Галкін публічно вступив у перепалку з українським продюсером щодо українізації вулиць в Одесі.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти