"На Москву полетять 200-300 дронів": астролог назвав дату, коли Україна почне перемагати у війні

6 квітня 2023, 09:23
Ситуація на фронті дуже зміниться після Великодня, 16 квітня, каже астролог.
Украинские военные, Влад Росс
Астролог Влад Росс назвав дату, коли Україна почне перемагати у війні/ 24 ОМБр імені короля Данила, Главред

Перші дзвіночки перемоги України над країною-агресоркою Росією у війні ми побачимо у 20-х числах квітня цього року. Тоді на Москву полетять 200-300 дронів.

Такий прогноз озвучив відомий український астролог Влад Росс в інтерв’ю "УНІАН". Він зазначає, що ситуація на фронті може змінитися після Великодня, 16 квітня.

Також астролог попередив, що наприкінці квітня буде небезпека для Запорізької атомної електростанції.

"26 квітня буде затемнення, яке принесе небезпеку для Запорізької АЕС. Якщо буде якась техногенна катастрофа, то вона буде саме там. Це буде переломний період для України. Але після Великодня все зміниться, в тому числі і на фронті. Ретроградний Меркурій покаже нам, що прийшов час відвойовувати всі наші території і забирати всі землі назад", – прогнозує Росс.

У той же час Влад Росс попередив про різні природні катаклізми, які можуть чатувати на українців у квітні. Зокрема, є небезпека землетрусів та ураганів.

"У квітні відбудеться жахливе кільцеве сонячне затемнення в день народження Гітлера, 20 квітня. Нічого хорошого ця дата не віщує. На Землі можуть відбуватися землетруси, урагани, може бути нестійка погода. Це досить контрастний місяць", – сказав астролог.

Він додав, що з 21 квітня буде ретроградний Меркурій, тому затівати бізнес чи проводити важливі зустрічі краще у першій половині місяця. У другій половині квітня краще скасувати всі покупки, поїздки, у цей період не сприятливо сідати в машини і на поїзди. Також Росс зазначив, що період з 18 по 21 квітня буде катастрофічним, у цей час варто бути дуже обережними.

Раніше астролог Влад Росс назвав вдалі дні квітня-травня для ЗСУ. У квітні та травні 2023 року Збройні сили України зможуть досягти блискучих результатів у боротьбі з російськими окупантами, і для успішних дій українських захисників буде кілька вкрай сприятливих періодів до початку літа.

Нагадаємо, раніше астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян вказав найуспішніші дати для контрнаступу ЗСУ. За його словами найсильнішим місяцем для здійснення контрнаступу українських військ є квітень цього року. При цьому найкращими датами для руху вперед наших захисників є 21-22 квітня, а також частково 5 квітня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти