На Рівненщині чоловік втік з-під домашнього арешту та побив поліцейських

1 січня 2022, 21:41
За даним фактом розпочато досудове розслідування. Вирішується питання про заміну запобіжного заходу на більш жорсткий - утримання під вартою.
На Рівненщині чоловік втік з-під домашнього арешту та побив поліцейських
У Рівненській області з-під домашнього арешту втік чоловік / Нацполіція

У Рівненській області в Костополі чоловік втік з-під цілодобового домашнього арешту, напав на поліцейських і розбив машину правоохоронців, повідомляє поліція Рівненської області.

"До поліції близько 05:15 повідомив 24-річний житель Костополя, що невідомий чоловік поблизу однієї з багатоповерхівок міста розбив лампу в під'їзді і з молотком в руках погрожує перехожим", - йдеться в повідомленні.

Прибулі на місце правоохоронці з'ясували, що нападником виявився 33-річний місцевий житель, який перебуває під цілодобовим домашнім арештом за побиття поліцейського. Під час затримання чоловік ногами розбив заднє бокове скло службового автомобіля, зірвав жетон і нагрудну камеру з одного з патрульних.

відео дня

читайте такожПід Миколаєвом знайшли мертвою 9-річну дитину: у поліції розповіли, що сталося

За даним фактом розпочато досудове розслідування. Вирішується питання щодо заміни запобіжного заходу на більш жорсткий - утримання під вартою.

Раніше Главред писав про те, що чоловіка, який жорстоко вбив 18-річну дівчину і кинув тіло, засудили до 13 років позбавлення волі.

Як повідомляла Київська міська прокуратура, злочин, що отримав широкий суспільний резонанс, стався в липні 2019 року в квартирі, яку винаймала потерпіла в Голосіївському районі столиці.

Тіло загиблої Чернявської Анастасії виявили поліцейські, які приїхали за викликом товариша батька дівчини. Той попросив перевірити, чи все добре з дочкою, тому що вона не відповідала на дзвінки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти