На зміну зливам прийде інша напасть: астролог розповів про погоду в Україні в серпні 2021

1 серпня 2021, 06:58
Серпень цього року не стане останнім місяцем літа – воно буде набагато довшим.
За словами астролога, в серпні українців чекає небувала спека
Астролог розповів, якою буде погода в Україні в серпні 2021 року / Reuters

Незважаючи на те, що наприкінці липня 2021 року спостерігався деякий спад спеки, в серпні вона знову набере силу. І в результаті останній місяць літа здасться нам чи не найспекотнішим цього року. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

За словами астролога, весь серпень будуть зберігатися досить високі температури.

"Цього місяця буде досить жарко. При цьому дощів буде мало, у всякому разі, менше, ніж в інші місяці літа. Буде сухо і спекотно. Температура повітря прогріється до +30-35 градусів, а іноді буде сягати +37-38 градусів у тіні", – розповів Влад Росс.

Через такі погодні умови, за прогнозом астролога, в серпні буде висока пожежонебезпека.

"Горітимуть ліси, торф'яники і навіть поля пшениці", – уточнив Росс.

Крім того, астролог запевнив, що Україну в останньому місяці літа перестане заливати сильними дощами, проте їм на зміну прийде інша напасть.

"Юпітер, пов'язаний із потужними водами, залишив знак Риб 27 липня, а це свідчить про те, що в серпні не буде потопів і повеней. Однак через те, що Юпітер переміститься у знак Повітря – Водолій, в цьому місяці будуть сильні пориви вітру, смерчі, торнадо й урагани. Втім, торнадо і смерчі України будуть стосуватися в меншій мірі, але по світу вони багато де відбуватимуться", – зазначив Влад Росс.читайте такожПожежі, вал роботи і табу на відпустку: що обіцяє гороскоп від Влада Росса на серпень-2021

Також астролог Влад Росс вважає, що із закінченням серпня літо в Україні не закінчиться, і вересень буде по-справжньому літнім місяцем.

"Ранньої осені в 2021 році не буде. Більш того, на нас чекатиме ще пара "бабиних літ". І це добре – менше грошей ми будемо витрачати на опалення", – резюмував Росс.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти