На замітку СБУ: блогери, яких потрібно заборонити в Україні

13 вересня 2022, 13:36
Не у кожної людини є честь і совість. Як правило, у таких вчинки зумовлюються матеріальними факторами.
1663059732-8866.jpg
Люди, які мають бути ізольовані від України

Коли 24 лютого Росія розв'язала криваву війну в Україні, майже всі українці кричали у всіх соціальних мережах про те, що росіяни повинні підтримати нас, повинні вийти на вулиці, повинні показати своїй злочинній владі, що не можна просто так брати і вбивати мирних жителів.

Ми намагалися докричатися до них, щоб вони показали своєму терористові-президенту і його зграї, що не можна вночі нападати на міста, захоплювати чужі території, вбивати і калічити наших дітей, а також позбавляти нас кращої чоловічої частини населення.

І, звичайно, поки ще українці вірили в "хороших росіян", вони відчайдушно просили блогерів-мільйонників звернутися до своєї аудиторії, щоб їх підписники вийшли на вулиці і скинули свого диктатора разом з його пропагандистами. І який же був відчай і розчарування, коли деякі з них не просто не висловилися проти вбивств, а й навпаки підтримали свого вбивцю-президента.

відео дня

Софія Стужук

Найбільш шокуючим вчинком виявилася зрада української блогерки Софії Стужук. Яка спочатку просто мовчала, потім заявляла, що "не все так однозначно", а на День Незалежності України, вона побажала Україні "незалежності від усіх", тому що сидячи в Ризі, їй раптом все стало видніше і зрозуміліше.

Стужук
Стужук / Instagram

З початку війни, блогерка розмазувала соплі по смартфону і скаржилася на те, як їй важко було виїжджати з дітьми на своєму новому Мерседесі з України, в той час, як окупанти наближалися до Бучі, щоб гвалтувати і вбивати українських дітей.

На замітку СБУ: блогери, яких потрібно заборонити в Україні

Ще один аспект - блогерка не постить практично нічого про війну, адже вважає себе "голубом миру" і не хоче множити ненависть на своїх сторінках, які, до слова, заблоковані в Україні і розв'язали їй руки.

На замітку СБУ: блогери, яких потрібно заборонити в Україні

Тепер Стужук спокійно може працювати на російську аудиторію і показувати своє безтурботне мільйонерське життя за кордоном. Чи варто говорити, що на сторінці Стужук ви не знайдете жодного заклику донатити на ЗСУ.

Відзначимо, що у Стужук є свій будинок в Києві і вона напевно чекає моменту, щоб, як ні в чому не бувало, повернутися в Україну. Однозначно, ситуація в Україні змінилася настільки, що ось такі "напівпозиції і вашим, і нашим", повинні розцінюватися як зрада і не давати жодного шансу на повернення зрадників додому.

Передати" привіт " Стужук можна тут.

Оксана Самойлова

Оксана Самойлова - російський блогер з божевільною аудиторією (15 млн.). Вона живе своїм життям і власне українському користувачеві не було б до неї ніякого діла, якби не її чоловік, репер з Одеси Джиган.

Мало того, що українець, як і багато інших відмовчався з приводу війни в Україні, продовжує вести звичайний спосіб життя разом зі своєю сім'єю, він ще й вправляється разом зі своєю дружиною в цинізмі.

1663055064-3718.jpg
Оксана Самойлова та її чоловік-українець Джиган

Зокрема, під час пафосного відзначення чергового дня народження Джигана, його дружина Самойлова подарувала йому торт у вигляді ракети. Чи варто ще шукати більш цинічний вчинок, адже весь цей час, поки Джиган пив за своє здоров'я зі своїми друзями в Москві, по українських містах били російські ракети, руйнуючи житлові масиви і вбиваючи мирних українців.

На замітку СБУ: блогери, яких потрібно заборонити в Україні
Торт-ракета

З моменту початку війни, 24 лютого, ні Джиган, ні його дружина, яка його фактично утримує, не сказали ні слова про війну.

Передати" привіт " Самойлової можна тут.

Катя Усманова

Катя Усманова - російська блогерка з також величезною аудиторією - 3,4 мільйона. Вона-фітнес - "няшка", зациклена на спорті. Вона народжує дітей, продає свої марафони, щосили рекламує свого чоловіка, який будує піраміди в сфері мережевого маркетингу, а також багато говорить про Бога. Вона часто перепощує молитви, ходить на збори, зізнається в любові до Ісуса, практикує духовні практики і в цілому нескінченно філософствує на цю тему.

Але в той же час, духовна фітнес-"няшка" Усманова, через кілька днів після військового і жорстокого вторгнення Росії в Україну, вийшла в сторіз і заявила, що росіяни повинні довіряти своєму керівництву. "І якщо Володимир Володимирович так вирішив, значить так було потрібно", - заявила тоді побожна Усманова. (Читай: "якщо Володимир Володимирович вирішив вбивати українців, значить так треба").

На замітку СБУ: блогери, яких потрібно заборонити в Україні
Усманова зі своїм сімейством в мирній Москві

Чи варто говорити, що її акаунт повинен бути заблокований за пропаганду вбивств і війни в Україні. Маючи аудиторію більше трьох мільйонів, блогерка або відпрацьовувала державне замовлення, закликаючи людей не виходити на вулиці, або в її духовному світі заповіді "Не убий" не існує.

Передати" привіт " Усманової можна тут.

Олечка Фомочка

Ця обділена інтелектом особина, що іменує себе кримським блогером взагалі переступила всі межі дозволеного. Маючи зовнішність трансвестита, цей, з дозволу сказати, майстер-візажист, у відкриту пропагує війну, вбивства і бомбардування українських міст. Вона матом розмовляє зі своїми підписниками, а особливо її дратують "праві українці", які просили підтримати їх і висловитися проти війни і обстрілів.

Ще на початку літа, "інфлюенсер" Олечка заявила: "відчепіться від мене, від моєї інсти. Я маю право на мою особисту думку". Наповнена філерами "зірка", жорстким матом повідомляє, що їй все одно на те, що думають українці про війну і вбивства росіянами в Україні. "Ви перегнули палицю зі своїми моралями і пішли звідси, якщо вам щось не подобається", - додає оскаженіла блогерша.

Вона горланить у своїх сторіз гімн Росії, всім своїм виглядом демонструючи свій патріотизм терористичній державі номер один.

Крім того, коли в Новофедорівці трапилася "бавовна", блогерша радить "навчитися адекватно мислити".

На замітку СБУ: блогери, яких потрібно заборонити в Україні

До речі, блогерша навіть не має вищої освіти, що багато що пояснює. Себе вона називає "Зоряна Кримська дочка". "Мені 27 років. Я корінна кримчанка, росіянка. І цим пишаюся", - розповідає про себе любителька філерів.

Передати" привіт " Фомочці можна тут.

Лера Фрост

Луганчанка, а тепер уже любителька Росії Лера Фрост - ще одна публічна особистість Instagram, сторінку якої необхідно закрити. Колишня учасниця "високо інтелектуального" російського шоу "Дім-2" відкрила свій рот, щоб вислужитися перед російською владою і розповіла про життя в Луганську, але грунтуючись на своїх хворих фантазіях.

Ця "недолуганчанка" і героїня реаліті назвала Україну, Америку та ЄС -"с..кливими гієнами" і розповіла, як сильно вона пишається Росією. "Луганськ і Донецьк завжди вважали себе росіянами", - марить тепер уже російська зірка.

1663059276-8683.jpg
Лєра Демченко з-під Луганська VS Лєра Фрост з Москви

Зірка Фрост, яка будує політичну кар'єру в Росії, до участі в шоу вчилася в Києві на журналіста, а також, за чутками, працювала в агентстві ескорт-послуг "Афродіта". І, до речі, ніяка вона не Фрост, а Демченко. І народилася вона не в Луганську, а в його околицях. Зробивши мільйон пластичних операцій, Фрост з ескортниці перетворилася на світську левицю, яка торгує марафонами для російських лохушек, які хочуть жити так само як і Демченко, ой, Фрост.

Передати "привіт" Лері Фрост можна тут.

Нагадаємо, раніше російський репер Джиган, який сам родом з Одеса, отримав від дружини Оксани Самойлової цинічний подарунок-торт у вигляді ракети.

Що цікаво, Джигану він сподобався, репер був приємно вражений. І це все незважаючи на те, що жителі його рідної Одеси щодня ховаються під звуки повітряної тривоги, А деяких вже вбили російські ракети.

Про це стало відомо з фото і відео, які репер публікував на своїй сторінці в Instagram.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти