"Почалася репетиція осіннього замісу": астрологи назвали міста України, які чекає бомбардування

16 липня 2022, 18:10
Коли закінчиться війна і що буде з окупованими територіями.
війна, війна в Україні, гороскоп, гороскоп для України
Війна в Україні гороскоп / pixabay

Війна Росії проти України триває вже майже п'ять місяців. Кожен українець мріє повернутися додому і жити в мирній країні. Астрологи відповідають, що для України почався небезпечний період, який триватиме до осені.

За словами експертів, восени українцям варто очікувати нового етапу війни.

"Літо - це репетиція осіннього замісу. Восени військові почнуть звільняти окуповані території", - говорить астролог Ангеліна Вакуліна.

Вакуліна додає, що вона не втішає прогнозами, про поліпшення ситуації через 2-3 тижні, а попереджає людей про небезпеку.

"Необхідно попереджати людей і давати право вибору - залишатися в країні чи ні. Я не втішаю промовою про 2-3 тижні", - говорить астролог.

Небезпечні регіони України

Як зазначає Дмитро Уранус, найнебезпечніші населені пункти на найближчі 1,5 місяці - це Золоте, Гірське, Комишуваха, Врубівка, Борівське, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, і найближчі села.

"Місяць в астрології пов'язана із земельними територіями і людьми, тому такий аспект говорить про величезну небезпеку навислої над зазначеними населеними пунктами і людьми залишилися там, буде дуже багато жертв. Потрібна негайна евакуація всіх людей з цих населених пунктів. Імовірність тимчасової втрати Україною цих населених пунктів в найближчі півтора місяці дуже і дуже велика", - говорить астролог Уранус.

Астролог Влад Росс в коментарі УНІАН зазначав, що Запоріжжя, Харків і Київ знаходяться не в безпеці.

Втрата нових міст

Також екстрасенс Анна Єфремова в своєму прогнозі не виключає, що Україна може втратити з-під свого контролю ще деякі міста і закликала не повертатися додому, так як в Україні зберігається висока небезпека.

читайте також"Почнеться спека і буде багато смертей": астролог назвала дати небезпеки для України у війні з РФ

Раніше повідомлялося про те, що президент РФ Володимир Путін може незабаром бути убитий. Не виключено, що це може статися в серпні поточного року.

Як розповів відомий астролог Влад Росс, кінець нинішнього господаря Кремля може бути жахливим.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти