Починається кривавий період: Україну чекають масові руйнування і лиха - гороскоп

12 жовтня 2022, 16:43
Жовтень місяць дуже складний для України та варто очікувати важких подій.
війна в Україні, гороскоп для України,
Гороскоп для України / facebook.com/GeneralStaff.ua, pixabay

Масова ракетна атака військ Росії була запланована спеціально. Як каже астролог Яна Эзотеричка, президент Росії Володимир Путін намагається схилити керівництво України до переговорів.

"Ракетна агонія Путіна продовжиться. Випадає карта 4 мечів - це говорить про те, що Путіна чекає смерть. Навколо нього зграя вовків, вони на нього накидаються. Зараз йде заміс у верхівки. Вони борються за владу", - каже астролог.

Через ракетні атаки, які влаштувала Росія, Україну чекає велика допомога.

"Окупанти хочуть схилити нашу владу до переговорів. Намагаються і владу інших країн схилити до переговорів. Вони хочуть завершити війну, щоб потім маніпулювати", - говорить астролог у своєму прогнозі.

Астролог зазначає, що в жовтні Україну чекає кривавий період.

"В Україні дуже складна ситуація. Йдуть масові руйнування. Переговорів ніяких не буде. РФ хоче закінчити війну до листопада місяця, але Україна на їх переговори не піде", - зазначає астролог.

Також у своєму прогнозі астролог попередила про можливу ескалацію у війні.

"Якщо до Нового року не вийде завершити війну, то може початися реальна ескалація у війні. Росія почне шукати в собі союзників, Україна теж", - додала астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти