Розпочніть свій день з користю: 5 корисних напоїв для сніданку

3 листопада 2021, 09:13
Кожен повинен знати, як зробити свій сніданок корисним.
чай
5 напоїв для здорового сніданку / Pixabay

Сніданок часто вважається найважливішим прийомом їжі. Адже від того, що потрапить в наш організм першим, залежить багато в чому наша бадьорість та енергійність протягом дня. Він повинен бути збалансований та містити багато корисних вітамінів.

Часто люди сумніваються в тому, чи корисно пити каву, чай чи інші напої зранку. Главред розповідають, з чого варто починати день та як зробити раціон здоровим.

5 напоїв для здорового сніданку

Зелений чай

Зелений чай – це унікальний напій, який захищає від багатьох захворювань, зокрема цукрового діабету та раку. Також він покращує роботу мозку, серця, допомагає схуднути та контролювати вагу.

відео дня

Настояна вода

Настояна вода
Додайте у воду фрукти / ua.depositphotos.com

Вода – це найголовніший зволожувальнийнапій без калорій. Водночас аромат, отриманий завдяки додаванню фруктів та трав, може зробити її смачнішою,– ділиться експертка зі схуднення.

Віддайте перевагу цитрусам, зокрема можете використовувати лимон, який сприяє зниженню жирів та пришвидшує метаболізм.

Кава

Часто люди мають певні перестороги та недовіру до цього напою, проте він допоможе вам позбутись зайвих кілограмів. Завдяки кофеїну, який входить у склад кави та дарує бадьорість зранку, цей напій може сприяти розщепленню жирів. Якщо вживати його без додавання сиропів, цукру та вершків, ви зможете вберегти себе від зайвих калорій.

читайте такожВиявлено нову користь кави для здоров'я людини

Якщо вживати його без додавання сиропів, цукру і вершків, ви зможете вберегти себе від зайвих калорій.

100% апельсиновий сік

Натуральний апельсиновий сік є чудовим напоєм для сніданку. Він не містить доданих цукрів та наповнить організм необхідними вітамінами. Також він ефективно спалює жири та допоможе боротись із зайвою вагою. До того ж цей напій може знизити рівень холестерину, кров'яний тиск, зменшити запалення та зміцнити імунну систему.

Апельсиновий сік
Апельсиновий сік спалює жири / ua.depositphotos.com/

Протеїнові коктейлі

Жоден список корисних напоїв не обходиться без здорового смузі.

Білки зменшать апетит і підвищать відчуття ситості – два фактори, які можуть сприяти втраті ваги. Тому вживання чогось з протеїном, наприклад, білкового коктейлю з низьким вмістом цукру, може допомогти досягти втрати ваги, зупиняючи відчуття голоду після сніданку.

Протеїнові коктейлі
Протеїнові коктейлі подарують відчуття ситості / ua.depositphotos.com

читайте такожЗіпсуйте собі весь день: 15 продуктів, які не варто їсти на сніданок

Раніше Главред розповідав як швидко приготувати мега ситний і смачний сніданок – яєчні мафіни в духовці. Такий сніданок стане ідеальним перекусом, який можна взяти з собою, адже яєчні мафіни смачні як теплі, так і холодні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти