Почнуть повномасштабний прорив: астролог назвав найкращий день на фронті в червні

31 травня 2023, 15:13оновлено 31 травня 2023, 17:31
Що принесе повний місяць в червні кожному і яких змін чекати на фронті, розповів астролог Влад Росс.
Гороскоп для України на Червень 2023
Гороскоп для України на Червень 2023 / Колаж Главред, фото pixabay, Главред

Астролог Влад Росс в ексклюзивному прогнозі для Главреда розповів, що чекає українців у червні.

За його прогнозом, повний місяць 4 червня принесе чимало змін.

"Повний місяць відбудеться 4 червня о 6:42 за київським часом, він буде в знаку Стрільця. Вісь Близнюки-Стрілець пов'язана з новими знаннями, розвитком інтелекту, спілкуванням і поїздками. Повний місяць у знаку Стрільця зробить ці теми яскравішими. Також вона вкаже, на що саме кожному з нас необхідно звернути увагу найближчим часом, що потрібно доробити, з якими завданнями розібратися. Перед повним місяцем в Королівському, 7-му, градусі Лева, складеться найбільш сприятливий час для української армії, щоб почати повномасштабний прорив на фронті, відтісняючи ворога. Тому в ніч на 1 червня я б рекомендував почати активний наступ", - заявив астролог Главреду.

Повний місяць - це не початок чогось нового, а кульмінація певних подій у житті, зазначає Росс.

"Тому поблизу 4 червня сприятливо остаточно визначитися з поїздками, а нашим генералам – з напрямками наступу ЗСУ, тобто вирішити, на яких ділянках фронту домагатися прориву", - додав Росс.

Чого очікувати від повного місяця в червні 2023

"Повний місяць в аспекті до Сатурна натякає на те, що в першій декаді червня важливо проявляти дисципліну, стійкість, зберігати свій внутрішній стрижень і не збиватися зі шляху до наміченої мети, навіть якщо хочеться все кинути і здатися", - зазначив астролог.

Поблизу повного місяця, 5 червня, слід бути обережніше – можуть з'явитися страхи і тривоги, які до того мирно спали.

"Особливо це актуально для росіян, які живуть у прикордонних з Україною областях. Тому в Білгородській, Брянській, Курській і Ростовській областях може бути введено воєнний стан. Коли Путін починав "СВО", він навіть не здогадувався, що війна перейде на територію Росії, а статися це може якраз в червні", - додав він.

Дивіться відео про те, який гороскоп склав на червень 2023 астролог Влад Росс:

Раніше астролог Влад Росс розповів, кому в червні 2023 року пощастить з грошима. Також він назвав невдалі дні для інвестицій та ризикованих фінансових операцій.

Крім цього раніше Росс назвав сприятливі дні для поїздок в перший місяць літа. У червні буде кілька несприятливих днів для поїздок через те, що Меркурій і Марс будуть напруженими.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти