"Почнуть жорсткі бої": астролог розповіла, чому окупанти втекли з Херсона

11 листопада 2022, 04:50
Гороскоп для України і яка ситуація в Херсонській області. Астролог назвала небезпеки.
Війна в Україні, гороскоп для України,
Гороскоп для України / pixabay

9 листопада російське командування публічно заявило про відхід з правого берега Херсонської області і перекидання військ на більш вигідні позиції. Це призвело до масового невдоволення росіян. Сьогодні ЗСУ почали зачистку окупованих територій.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не особливо вірить у такі дії окупантів і розповів, як ЗСУ довгі місяці вибивали війська Путіна з Херсонської області.

Так, астролог Яна Эзотеричка заявила, що такі показові дії Кремля можуть нашкодити Україні.

"Окупанти приготували хитрий план по Херсону. Йдуть вони без бою. Але це може бути пастка", - сказала вона.

За словами астролога, це новий і поворотний момент, який може влаштувати історичний момент.

"Тут все не так просто. Окупанти перекидають свої сили, на інші території. Може статися щось жорстоке. Там можуть зосереджуватися сили і у них буде той результат, який ми не очікуємо", - сказала вона.

При цьому астролог зазначила, що Херсон повернеться під контроль України.

"Карта Чорна меса випала на Херсон, це говорить про змову. Будьте обережні", - додала астролог.

"Я боюся, що це маневр, що відволікає, і нашим воїнам потрібно бути максимально напоготові. Толі ще буде ой ой ой", - написала астролог Ганна Єфремова.

Астрологічно практично до кінця лютого 2023 року в України складна ситуація, додала вона.

"Незважаючи на те, що Росія все більше і більше відчуватиме наслідки своїх злодіянь, нам ще потрібно вистояти цей період. Нам не всі говорять і не всі скажуть потім, але звичайні люди повинні знати, з Херсона точно потрібно евакуюватися. І ви знаєте, нехай я краще помилюся, ніж ми пропустимо час", - сказала астролог.

Звільнення Херсона - прогноз

Зазначимо, астролог Влад Росс напередодні розповів Главреду, що вже найближчими днями на фронті відбудуться важливі переломні події, і ситуація зміниться на користь України, зокрема, намічається "жест доброї волі" росіян щодо Херсона.

Астролог нам сказав, що перелому ситуації можна очікувати після 8 листопада, коли відбудеться місячне затемнення.

"Важливі події відбудуться при входженні Венери в Зеніт гороскопу України, а це станеться 8 листопада. А через пару днів після цього туди ж перемістяться Меркурій і сонце. У зв'язку з цим можна очікувати приголомшливих яскравих подій 8-13 листопада, які звеличать Україну", – зазначив Влад Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Виведення Росією військ з Херсона

У четвер, 9 листопада, міністр оборони окупантів РФ Сергій Шойгу дав команду про виведення військ із захопленого Херсона та Правобережжя Херсонської області. Таке рішення Москви він озвучив після того, як командувач військами Росії в Україні Суровікін сказав, що загарбники вже не в змозі забезпечувати угруповання, яке там знаходиться.

Радник Офісу президента Олексій Арестович сказав, що війська РФ не йдуть з Херсона, а їх звідти вибили сили оборони України. Була проведена важка військова робота. За його словами, ще деякий час на Правобережжі Херсонщини будуть бої.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Київ поки не бачить підстав говорити про вихід військ РФ з Херсона.

За його словами, окупанти стягують в Херсонську область додаткові резерви.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти