Винахідливі господині не виливають воду після варіння пельменів: як її використовують

20 жовтня 2022, 12:13
Ми дізналися, що можна зробити з водою, в якій варилися пельмені.
Пельмені
Що можна зробити з водою, в якій варилися пельмені / скріншот

Після того як ми варимо пельмені залишається якийсь бульйон, які буває шкода злити в раковину. Виявляється, деякі господині вже давно знайшли йому застосування.

Супи і бульйони

Якщо у вас пельмені були домашні, то супчик зварити можна, ретельно процідивши бульйон і додавши інші інгредієнти. Або додати замість води при гасінні м'яса, птиці, соусу.

При варінні промислових пельменів виходить дуже густа і каламутна рідина, яку відразу виливаю - ні смаку, ні аромату, не кажучи вже про візуальному вигляді такого супу. Все залежить від того, які пельмені варилися і хто їх готував.

відео дня

І якщо бульйон наваристий і прозорий, то можна зробити до нього зажарку, наприклад з цибулі та моркви і зварити легкий супчик.

Собачки скажуть "спасибі"

Можна розмочити у воді після варіння пельменів корм для собачок - кинути туди скоринки хліба або непотрібну м'якоть, додати кашу, можна додати макарони, і віддати собакам.

Тісто на пиріжки

Якщо ви ощадлива господиня, то поставте тісто на цьому бульйоні (додайте дріжджів, ложечку цукру, борошно, яйце, рослинне масло - столову ложку), і у вас вийде пишне м'яке тісто на пиріжки.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти