На нас чекають чотири жахливі дні: астрологи назвали найнебезпечніші дати в липні 2022

5 липня 2022, 14:41
Несприятливих днів у другий місяць літа буде всього чотири. Але в кожен з них є ризик серйозно зіпсувати життя і собі, і оточуючим, говорить гороскоп 2022.

Найнебезпечніші дні липня 2022
Найнебезпечніші дні липня 2022 - названо дати / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астрологи назвали найнебезпечніші дні в липні 2022. Несприятливих днів буде всього чотири - 5, 13, 16 і 28 липня. У ці дати вкрай важливо бути обережними і не ухвалювати жодних важливих рішень.

Найнебезпечніший день другого місяця літа - це 5 липня. Цього дня відбудуться одразу дві важливі та неприємні події: перехід Марса в знак Тельця і перехід Меркурія в знак Раку. Обидві ці події налаштують планети проти нас.

Марс пробуде в Тельці до 19 серпня. Впродовж усього часу люди будуть проявляти недовірливість, підозрілість, страх. Гороскоп на липень 2022 говорить, що в багатьох випадках всі ці переживання будуть безпідставними, але нерви вони все ж таки зіпсують.

Меркурій в Раку небезпечний тим, що принесе млявість, зневіру, фізичну і емоційну слабкість.

Що можна і не можна робити 5 липня 2022:

  • не варто починати будь-які серйозні та важливі справи, нові починання;
  • небезпека за кермом, уважно стежте за дорогою;
  • постарайтеся перебувати в цей день в сприятливій та спокійній обстановці.

Супермісяць 13 липня 2022 - це найнебезпечніший вид повні з усіх можливих. Місяць максимально наблизиться до Землі та буде сильніше впливати на наше життя, удачу й настрій. У цей день ми станемо більш млявими, відлюдькуватими, замкнутими. Чекати від когось допомоги не варто, рівно як і добрих слів, компліментів, підтримки. Кожен буде сам за себе.

16 липня - з'єднання Сонця та Меркурія. Це буде дуже небезпечний день. Краще не залишати зону комфорту, не вирушати в далекі подорожі, не витрачати багато грошей. Самолюбні люди з роздутим его можуть втратити все те, над чим працювали останні кілька тижнів. Астрологи радять проявити цього дня лише одну рису характеру - скромність. В цілому, впродовж усього дня потрібно намагатися стежити за емоціями.

Крім того, в цей період потрібно бути обережнішими з ухваленням важливих рішень. Найкраще відкласти поїздки на далекі відстані та не робити важливих покупок.

28 липня - день коли Юпітер зупиняється та розвертається в ретроградний рух до 24 листопада. Це останній найнебезпечніший день липня. Найімовірніше, що 28 липня ми відчуємо першу хвилю негативу, виражену в дивному відчутті занепокоєння та відсутності мотивації, бажанні щось робити для свого щастя.

В цілому, всі ці місяці, поки Юпітер буде ретроградним, може статися багато неприємних подій. Буде утруднено просування та реалізацію планів. Ми можемо втратити інтуїцію, стати жадібними і безкомпромісними, попередив гороскоп.

Ретро Юпітер може піднести нам найважливіші життєві уроки, змусить зайнятися глибоким самоаналізом, рости і розвиватися як особистість.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти