Справжній обман зору: лише одиниці впораються з оптичною ілюзією за 10 секунд

15 травня 2023, 15:32
У цій картинці-головоломці за 10 секунд потрібно знайти лише одну зайву букву, яка відрізняється від всіх інших.
головоломка
Потрібно знайти зайву букву за 10 секунд / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, Adme

Нерідко головоломки по картинках можуть загнати в ступор навіть дуже уважну людину. Оптичні ілюзії, відповідь на які потрібно дати за короткий час - є відмінним тренуванням нашого мозку.

Головоломки-картинки можуть розвинути уважність, вміння мислити нестандартно і звертати увагу навіть на дрібниці. Також це допомагає стати більш зосередженим.

Ми пропонуємо вам розібратися з цікавою головоломкою. На зображенні зображені букви U. Здавалося б, там більше немає інших букв. Однак це не так. Між ними сховалася лише одна буква, яка відрізняється від всіх інших.

відео дня

Вам потрібно дуже швидко знайти цю зайву букву. Ми радимо вам максимально зосередитися і зробити так, щоб вас нічого не відволікало, адже виконувати завдання потрібно на час. За 10 секунд знайти зайву букву зможуть лише люди з дивовижними можливостями і нестандартним мисленням.

головоломка
Потрібно знайти зайву букву за 10 секунд / фото: Adme

Де сховалася буква

Якщо ви не встигли знайти букву за 10 секунд, то спробуйте знову без обмеження в часі. Ми дамо підказку. Вам потрібно знайти букву V.

На цій картинці всього 11 рядів з буквами, в кожному з них по 20 букв. Потрібна нам буква V сховалася в 8 ряду. Вона стоїть другий з кінця.

головоломка
Потрібно знайти зайву букву за 10 секунд / фото: Adme

Раніше перед вами було завдання знайти заховане число 94. Зробити це дуже складно, адже на вирішення цієї головоломки вам дається всього 10 секунд. Справитися з цією оптичною ілюзією зможуть лише люди з високим рівнем IQ.

Також всього за 15 секунд вам потрібно було знайти охоронця, який може врятувати джентльменів від лиходія, який раптово напав на них зі зброєю. З цією оптичною ілюзією зможуть впоратися тільки люди з дивовижними можливостями.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти