Назад до школи: українські фешн-блогери показали стильні образи на вересень

31 серпня 2023, 12:58оновлено 31 серпня 2023, 18:22
275
Перше вересня - привід відсвяткувати прихід осені і оновити свій гардероб.
Осінь-час апгрейднути стиль
Осінь - час апгрейднути стиль / Колаж Главред, фото Instagram

Незважаючи на пекельну спеку, літо все ж добігає кінця і перше вересня буквально ввалюється в українські будинки. Починає хотітися прохолоди і більш монохромних кольорів. Адже головний тренд цієї осені - лаконічна повсякденність, виконана з кращих в своєму класі тканин.

Ні, не подумайте, що це буде нудно. До осіннього образу все ще можна додати яскраві шкарпетки або гольфи, масивні прикраси, інші аксесуари.

Війна в Україні також привнесла свої зміни в моду і про це писали передові фешн-видання. Зокрема, вони навіть звернули увагу на те, що актуальними стали строгі чорні пальто, а також класичні білі сорочки, стилізовані безліччю винахідливих способів.

відео дня

Українські фешн-блогери не відстають від трендів і показують свої варіації осіннього sustainable-образу. Використовуючи базові речі, вони виглядають стильно і для походу в офіс, для міської прогулянки або шкільної лінійки.

Так, дизайнер Діана Мілканова відзначає свій "back to school" образ. У фокусі - біла сорочка, оверсайз піджак, витягнутої форми сумка, схожа на портфель, а також туфлі на низьких підборах з заокругленим носком. Правда, можна сказати, що взуття в даному випадку - це акцент всього лука.

Не можна не відзначити ще один осінній аутфіт, який заполонив сторінки українських фешн-знавців. І хоча образ можна вважати відповідним для літніх офісних буднів, він також стане відмінним варіантом на осінь.

Українська блогерка Ніка Гук втілила його і показала на сторінках свого Instagram. На ній - чорні штани палаццо, а також біла майка, лаконічний пояс, бажано з елегантною пряжкою.

Схожий лук недавно показувала і Аліна Френдій, тільки в інших кольорах.

Так що насолоджуватися останніми теплими днями в місті можна і так, з натяком на наближення не менш модну осінь.

Нагадаємо, раніше український дизайнер Андре Тан назвав тренди осені 2023 - ці п'ять речей обов'язково повинні бути в гардеробі.

Раніше Андре Тан назвав топ-5 речей, які старять жінку - їх потрібно відправити на звалище.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти