Названо найнебезпечніший салат на новорічному столі

8 грудня 2021, 23:46
Спеціаліст назвала шкідливий салат, який готувати на Новий рік не варто.
Названо найнебезпечніший салат на новорічному столі
Салат з крабовими паличками

Нутриціолог Олена Степанова розповіла, що любителям салату з крабових паличок необхідно мінімізувати його вживання або взагалі виключити з раціону.

"Крабові палички не містять в собі крабове м'ясо. За кольором, смаком і текстурою вони лише нагадують крабове м'ясо, але складаються з переробленої риби, крохмалю, барвника, смакових добавок. Користь в продукті промислового виробництва сумнівна. Якщо ми говоримо про здорове харчування, то краще з'їсти крабове м'ясо, креветки або рибу", - каже фахівець.

Степанова додала, що цей продукт найчастіше можна побачити в салаті, який заправляють ще менш корисним продуктом - майонезом.

"Якщо ви прийшли в гості і на столі немає більш здорової альтернативи, то одна-дві столової ложки особливої шкоди не завдадуть, якщо, звичайно, поєднувати їх з іншими здоровими стравами на столі. Якщо ж ви на лікувальному харчуванні, рекомендую утриматися від крабових паличок, а також раджу відмовитися від них тим, у кого є алергічні симптоми, проблеми з травленням, аутоімунні захворювання, харчова чутливість, шкірні прояви, хронічна втома, апатія, депресія, мігрені, головні болі", - підсумувала експерт.

читайте такожНайсмачніше меню на Новий Рік 2022: прості рецепти за лічені хвилини

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти