Названо незвичайну властивість чаю з м'ятою - ароматний напій допоможе схуднути

8 грудня 2021, 01:20
Зелений або трав'яний чай із перцевою м'ятою, якщо пити його без цукру, не містить калорій. При цьому він знижує апетит і притупляє тягу до солодкого.

м'ята, чай, лимон
Гарячий м'ятний чай сприяє схудненню / Фото pixabay.com

Схуднути без дієт і спорту - мрія багатьох. Однак, без праці досягти мети навряд чи вийде. Як не крути, але якщо ви хочете домогтися стрункості, то займайтеся спортом і дотримуйтеся здорової дієти.

Проте є деякі напої, які допоможуть скинути зайві кілограми. Зокрема, це гарячий м'ятний чай.

Як кажуть лікарі, зелений або трав'яний чай з перцевою м'ятою, якщо пити його без цукру, не містить калорій. При цьому він знижує апетит і притупляє тягу до солодкого.

М'ята дозволяє подолати стрес, який сприяє переїданняю та набору зайвої ваги. В результаті досліджень з'ясувалося, що навіть сам аромат м'яти допомагає контролювати апетит.

Рецепти з м'ятою для схуднення часто передбачають її комбінацію з іншими рослинами, які, наприклад, мають тонізуючий ефект.

До слова, сама по собі м'ята дуже корисна. Вона має противірусні, антибактеріальні та протизапальні властивості.

Перцева м'ята може усунути проблеми з травленням і зняти біль в животі. Вона розслабляє гладкі м'язи та прискорює моторику кишечника.

Як повідомляв Главред, дієтолог і нутриціолог Катерина Романова розповіла, які напої корисно пити на ніч, щоби схуднути. За її словами, найкраще підійдуть трав'яні чаї - їх потрібно пити за одну годину до відходу до сну.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти