Названо 4 знака зодіаку, яких чекають неймовірні зміни і грошова удача в найближчий місяць

5 березня 2023, 11:35
Любов, кар'єра, гроші та здоров'я у цих 4 знаків зодіаку в березні будуть на висоті. Кому чекати успіху, розповів астролог.
Вибух, Влад Росс
Влад Росс / УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс розповів Главреду, які знаки зодіаку чекають небувалі зміни. Фінансова удача буде на висоті, а кар'єра може різко піти в гору.

Серйозний ривок вперед

Всупереч власним сумнівам в березні 2023 року Овну вдасться затіяти вигідну справу і вже в першій половині місяця, поки Венера буде в цьому зодіакальному знаку, домогтися грошового успіху. У другій половині березня Венера вийде з Овна, тому в цьому місяці Овна чекає змінний успіх.

Крім того, розташування планет, за словами Росса, вказує на сприятливий період для серйозного ривка в роботі і зміни діяльності. Тому Овен може сміливо переходити на нове місце роботи. У другій половині березня Овну не потрібно рватися в бій, але працювати слід з ентузіазмом і по можливості брати на себе роль лідера.

Кінець місяця буде багатий на ділове спілкування - 30-31 березня можна буде досягти дуже важливих і потрібних домовленостей, особливо в неформальній обстановці, в дружній бесіді. У цей час можна буде знайти важливих спонсорів і друзів.

У березні представники знака зможуть багато чого досягти, в тому числі поліпшити своє матеріальне становище. Особливо сприятливі в цьому плані дні будуть на початку місяця.

Протягом усього місяця у Овнів існує ймовірність проблем з опорно-руховим апаратом. Висока небезпека ДТП, нещасних випадків і переломів, отриманих в них. Овну варто уникати прогулянок на свіжому повітрі, особливо в ожеледь. Хронічні захворювання суглобів можуть загостритися, причому рецидив може спровокувати не тільки підвищена фізична активність, але і стрес.

Нові починання

Для Скорпіона березень 2023-го буде рівним місяцем. Успіхи на службі можуть змінюватися складнощами в особистому житті. Плутон, керуючий цим знаком зодіаку, переходить в знак Водолія, тому в житті Скорпіона багато що може кардинально змінитися. Потрібно займатися самовдосконаленням, адже все це дасть хороші плоди в майбутньому.

У професійній сфері Скорпіону слід готуватися до того, що для завершення роботи, на яку витрачено багато часу, доведеться підвищувати рівень своєї кваліфікації. Місяць сприятливий для того, щоб перевчитися, підвищити рівень своєї освіти. Зірки не рекомендують лінуватися.

Скорпіонам, які перебувають у відносинах, слід бути менш дратівливими. Березень - це хороший місяць для того, щоб переглянути відносини з партнером.

У березні у Скорпіона висока ймовірність простудних захворювань. У цей час не варто займатися самолікуванням. Деякі представники цього знака можуть зіткнутися з проблемами з сексуальним здоров'ям, є небезпека підчепити сечостатеві інфекції. Також слід побоюватися розвитку професійних захворювань, наприклад, у водіїв через занадто довгого сидіння за кермом можливі захворювання товстого кишечника.

Необхідно наполегливо працювати

У березні-2023 Стрільцю буде здаватися, що справи і вдома, і на роботі заходять в глухий кут, але не все так погано. Двоякий місяць для Стрільця: перша його половина буде не дуже вдалою, друга – краще. У будь-якому випадку, це призведе до змін у справах і навколишньої дійсності. У цьому місяці Стрільцю важливо знайти в самому собі щось нове. Геть віджилі страхи, стереотипи. Якщо Стрілець хотів зайнятися чимось новим (сісти на мотоцикл або стрибнути з парашутом), то це хороший місяць для такого експерименту.

Друзі та колеги можуть суттєво допомогти цього місяця. Тому варто прислухатися до близьких людей і покладатися на партнерів – в цьому ключ до успіху.

Для успіху в кар'єрі Стрільцю необхідно наполегливо працювати, тоді перед ним відкриються хороші перспективи. Він може розраховувати і на підвищення зарплати, і на перехід на нову посаду, особливо в другій половині місяця.

Фінансові вкладення Стрільця в березні-2023 будуть вельми вдалі. Чим більше Стрілець буде заводити знайомств, корисних зв'язків, тим більше у нього буде ресурсів і фінансів, оскільки наявність зв'язків допоможе йому вирішувати проблемні ситуації в березні.

Здоров'я в березні не буде турбувати Стрільця, відчувати себе він буде непогано. Від різного роду ГРВІ представники цього знака будуть застраховані на початку весни. Головне - побільше відпочивати, не нервувати, гуляти на свіжому повітрі.

Не потрібно лізти в авантюри

У Водолія березень 2023 року пройде досить сумбурно. Йому в цьому місяці не варто форсувати події і проявляти ініціативу, хоча енергія буде бити через край, а бажання взяти кермо влади в свої руки буде велике. У цьому місяці Водолій повинен зосередитися виключно на собі і накопичувати сили. Кар'єрний стрибок вже близький.

В роботі у Водолія все буде складатися досить вдало в березні. Його буде переповнювати енергія і бажання зайнятися чимось новим. Березень - це підготовчий етап для подальших звершень.

Фінансова сторона життя порадує Водолія в березні-2023. Грошові надходження, вдалі капіталовкладення, покупка нерухомості піднімуть настрій і Водолію, і його близьким.

Березень 2023 року буде вельми підступним місяцем для Водолія, оскільки погода буде оманлива і непередбачувана. Є ризик застудитися. Також ймовірно загострення хронічних захворювань, пов'язаних з суглобами. Категорично протипоказано купатися в березні в холодному морі. Сприятливо пройти профілактичне лікування.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти