Названо 5 небезпечних речей, які не можна фотографувати

12 лютого 2022, 15:18
Не варто показувати свої фото стороннім людям, які з вами в конфлікті або заздрять.
фото
Які старі фотографії приносять невдачі / ua.depositphotos.com

Особисті фотографії людини мають неймовірно потужну енергетику і накопичують в собі багато емоцій. Але є речі, з якими не можна фотографуватися. Як пояснюють біоенергетики, вони можуть нашкодити вам та моментально це відчуєте на собі.

Ми розповімо, з якими речами не можна фотографуватися, щоб не упустити удачу і не нашкодити здоров'ю.

Стародавні руїни, старі та занедбані будинки несуть в собі потужну негативну енергетику. Біля таких об'єктів не можна фотографуватися, щоб не накликати на себе неприємності. Якщо у вашому будинку вже є такі фотокартки, то винесіть їх і зберігайте в нежитловому приміщенні (горищі, коморі або гаражі). Щоб не нашкодити вашому фінансовому благополуччю, не ставте такі фотографії на чільне місце.

Багато хто знає, що не можна фотографувати сплячих людей. Це стосується і маленьких дітей, і дорослих. У цей момент людина не бачить того, що відбувається та її біополе дуже сильно може постраждати, що призведе до великих проблем зі здоров'ям.

Зараз дуже популярні стали фотографії у відображенні дзеркал. Дзеркала є магнітом бідності, які накопичують в собі негатив. Всі сварки, конфлікти, непорозуміння і проблеми пов'язані саме через такі фотокартки і незнання людей. Якщо фотографії в дзеркалах на ваших цифрових носіях, то шкоди вони не принесуть. Однак роздруковувати та ставити в рамки фахівці не радять, як і не радять фотографуватися в таких місцях.

Похорон дуже особливий процес, коли небіжчик йде в інший світ та залишає свою душу. Фахівці не радять фотографувати небіжчиків та залишати такі фотографії в будинку. У будинку можуть відбуватися дуже дивні та сумні події, від яких важко буде позбутися. Та й з точки зору психології, вам буде важко прийняти втрату близької людини. Душа людини буде терзати вас, що призведе до хвороб.

Кішки здатні очистити енергетику в будинку та приносять гроші, але не всі. Категорично заборонено робити фото чорних та сплячих кішок. Такі фотокартки небезпечні для вас. Можна зруйнувати все в мить та накликати біду.

Пам'ятайте, що через фотографії людей можна навести порчу, пристріт та негатив. Не варто показувати свої фото стороннім людям, які з вами в конфлікті або заздрять.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти