Названо 5 звичок, через які ви старієте швидше

12 серпня 2021, 01:37
Для організму сидяче положення вважається своєрідним стресом, що призводить до шкідливої звички.
Названо 5 звичок, через які ви старієте швидше
Які звички швидше старять шкіру

Якщо ви виглядаєте старше своїх років, варто переглянути свій спосіб життя. Експерти кажуть, що варто обов'язково позбутися деяких шкідливих звичок.

Ви дивитеся телевізор більше 5-6 годин на день. Вчені вже давно знають, що кожна година, проведена перед телевізором, забирає життя. Для організму сидяче положення вважається своєрідним стресом, і він починає запасатися цукром. Як підсумок, ви набираєте зайві кілограми, не переїдаючи.

Багато солодкого. Солодощі позначаються як на нашій фігурі, так і на обличчі. Пам'ятайте, що кожен шматочок торта робить шкіру менш пружною.

Мало спите. Намагайтеся спати не менше 5 годин на добу, а інакше кола під очима стануть вашими вірними супутниками надовго. Оптимальна тривалість сну-7-8 годин на добу. Пам'ятайте, що відсутність відпочинку впливає і на вашу працездатність, ви стаєте розсіяним і неуважним, говорять фахівці.

Зловживаєте косметикою. Декоративна косметика має властивість забивати пори, не давати шкірі дихати. Через це вона старіє швидше. Зверніть увагу і на засоби, що містять спирт, вони завчасно зневоднюють шкіру, що призводить до старіння.

Перебуваєте в приміщенні з підвищеною температурою. Особливо актуальна ця проблема в холодну пору року, коли скрізь працює опалювальна техніка, яка не тільки дає тепло, але і сушить повітря. Поставте поруч з радіатором ємність з водою, тоді волога буде випаровуватися звідти, а не з вашого обличчя.

читайте такожНазвані 4 несподівані звички, через які у вас часто болить голова

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти