Названо найнебезпечніші дні січня 2022: які знаки зодіаку чекає біда

7 січня 2022, 00:20
У ці дні можна позбутися всіх фінансових заощаджень.
зірка
Що чекає в січні знаки зодіаку / pixabay

Січень 2022 досить небезпечний місяць. Як зазначають астрологи, в перший місяць нового року будуть п'ять небезпечних днів, які можуть сумно вплинути на всі знаки зодіаку.

Першим емоційно небезпечним днем буде 9 січня. Сонце і Венера опиняться в з'єднанні один з одним. Багато знаків зодіаку будуть весь день відчувати себе втомленими. Проблеми опанують вами і можна отримати негатив від близьких.

Початок ретроградного руху Меркурія починається вже 14 січня. Цей день буде дуже неприємним, каже астролог Юлія Погорельченко. Буде багато обману, спотвореної інформації та токсичних людей. Варто все перевіряти по два рази та завершити всі справи до 14 січня.

З'єднання Сонця і Плутона відбудеться 16 січня. Це дуже емоційний день. За словами астрологів, люди будуть нагнітати ситуації і різко реагувати на різні події. Особливо це стосується Стрільців, Козерогів та Риб. Деякі знаки зодіаку можуть відчути страх.

23 січня буде з'єднання Сонця і Меркурія. Це небезпечний день, який принесе безліч дрібних проблем та негараздів. Можна позбутися всіх фінансових заощаджень. Особливо потрібно уважно бути людям, які займаються торгівлею. Імовірність появи проблем на роботі максимальна.

Перехід Меркурія в знак Козерога відбудеться 26 січня. В цей час знаки зодіаку будуть бурхливо реагувати на різні ситуації. Варто бути вкрай обережними з новими знайомствами і не потрібно купувати дорогі речі, вони швидко зламаються.

читайте такожЩо потрібно зробити перед виходом з дому, щоб залучити удачу і багатство

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти