Названі найнебезпечніші подарунки: що ні в жодному разі не можна приймати в дар

15 листопада 2021, 04:41оновлено 15 листопада 2021, 07:38
Є "подарунки-вампіри", а є "подарунки-донори".
Подарунок
Подарунок може бути небезпечним / pixabay

Езотерики стверджують, що подарунки впливають на свого господаря. Тому дуже важливо приймати в дар правильні речі, які не порушать гармонію і не зіпсують життя.

Як пише FDLX.com, речі, які викликають добрі емоції, принесуть благополуччя, а ті, які провокують почуття занепокоєння - стануть "ворогами".

Подарунки, що символізують душевний спокій, гармонію і впевненість в майбутньому - це талісмани, амулети, ладанки, картини з пейзажем, кімнатні квіти та інші. Вони здатні нейтралізувати негатив

А ось якщо подарунок при першому погляді на нього викликає емоційний дискомфорт, то він, навпаки, забирає позитивну енергію.

Причому не обов'язково, це повинні бути речі. Цілком достатньо того, що їх подарував заздрісний або нелюбимий вами людина.

читайте такожНазвані найнебезпечніші речі на кухні: від чого терміново потрібно позбутися і чим замінитиОднак категорично не рекомендується дарувати речі з "некротичної енергією" - роги тварин, висушені комахи, кістки і черепа або зображення. Цей список також доповнюють фото померлих і фантасмагоричних картин із землетрусами, блискавками або кінцем світу.

Нагадаємо, раніше писав Главред про випадкові знахідки, які варто підняти, так як вони приносять удачу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти