Названо топ-9 продуктів, які ніколи не зіпсуються

22 червня 2021, 00:16
Щоб уникнути появи харчової молі, зберігайте продукти в правильному місці.
Названо топ-9 продуктів, які ніколи не зіпсуються
Продукти, які не псуються / pixabay

Дотримуючись усіх правил зберігання, ці продукти практично неможливо зіпсувати. Кожна господиня повинна знати про користь зберігання таких продуктів у себе на кухні.

Цукор. Гарантований термін придатності цукру становить 8 років. Щоб продукт прослужив вам, як можна довше, зберігайте його в сухому і прохолодному місці в спеціальній тарі.

Рис. Його також зберігають в сухому і прохолодному місці. Щоб уникнути появи харчової молі, зберігайте в щільному контейнері, який не пропускає сторонніх запахів.

Алкоголь. Якісний міцний алкоголь може роками зберігатися у вашому міні-барі. Для цього не допускайте попадання сонячного світла, стежте за температурою і рівнем вологості. Цікаво, що віскі, лікери і вино краще зберігати в горизонтальному положенні, а коньяк — у вертикальному.

Мед. Ще один продукт без певного терміну придатності.

Рідкий ванільний екстракт. Оскільки в екстракті міститься алкоголь, правила зберігання аналогічні - не відкривайте продукт без потреби і зберігайте в сухому, прохолодному місці.

читайте такожЯкі обереги повинні бути в кожному будинку: 10 найнадійніших

Сіль. Сіль боїться вологи, тому добре провітрювані місця стануть ідеальним місцем для її зберігання.

Масло дхі. Це коров'яче вершкове масло, з якого в процесі витоплювання були видалені вода і молочний білок. Зберігається така маса в скляній або керамічній тарі роками.

Білий оцет. Щоб продукт не вивітрився, зберігайте його в щільно закритій герметичній тарі. Не рекомендується тримати оцет в холодильнику - в пляшці може з'явитися осад.

читайте такожЯк правильно мити полуницю: три секретних способи

Соєвий соус. Закритий соєвий соус зберігається роками. Він не втрачає свого смаку і аромату за рахунок наявності в складі солі – природного антисептика і консерванту. Найкраще місце для зберігання соусу - дверцята в холодильнику.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти