Не каша, а делікатес: що додати в гречку для смаку

23 березня 2023, 18:05
Гречка - одна з найкорисніших і популярних круп серед українців.
Що додати в гречку для смаку
Що додати в гречку для смаку / колаж фото ua.depositphotos.com

Для того, щоб будь - яку кашу приготувати смачно і правильно - потрібно знати деякі секрети приготування. Главред розповість, як за допомогою простих продуктів поліпшити таку звичну кашу як гречка.

Що додати в гречку для смаку - смачно і ситно

Для того, щоб урізноманітнити смак гречки, можна пробувати додати в неї трохи інших продуктів. Наприклад, тертий сир - відмінно підійде пармезан або будь-який інший. Також можна додати трохи горіхів або томати і фета. Крім іншого, звичайно, часто додають гриби, цибулю, або курку, а то і все разом.

Також кашу можна змішувати з омлетом і авокадо.

відео дня

Які спеції додати в гречку - просто каша, але зі смаком

Якщо бажання додавати в гречку інші продукти відсутнє, можна додати в неї спеції. Деякі з них можуть досить сильно підкреслювати смак і робити гречку абсолютно особливою і незвичайною.

Для початку - сіль. Цю спецію в кашу додають майже завжди під час приготування. Крім солі можна додати також перець - він додасть пікантності. Але дві ці спеції досить банальні.

Поговоримо про інші спеції, які можуть урізноманітнити звичний смак. Наприклад - куркума, сушений часник або кмин. Також можна спробувати додати паприку, базилік або орегано.

Що додати в гречку, щоб вона не була сухою - одна з найчастіших проблем

Несподівано, але факт - щоб гречка була розсипчастою і не була сухою - можна додати в неї трохи харчової соди під час приготування. Сода - це луг, вона може надати пишності не тільки випічці, але і каші.

У тому випадку, якщо ви не ризикуєте додавати соду в кашу - можна скористатися звичайним вершковим маслом. Воно зволожить крупу і зробить її досить вологою.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти