Не найкращий варіант для жінок у віці: 4 відтінки волосся, які сильно старять жінок

20 квітня 2023, 13:11
Неправильно підібраний колір волосся може візуально накинути жінці 10 років.
фарбування волосся
Які відтінки волосся старять людину / Колаж фото instagram/hair_beauty_lubov, instagram/alieva. ai. da

Кожна жінка хотіла б вічно залишатися молодою і відчувати себе на 18 років. Однак це просто неможливо, адже природа влаштована інакше. У світі вже вигадали величезну кількість різних процедур, які дійсно можуть зберегти молодість на довше або візуально прибрати кілька років.

Спорт, правильне харчування, уколи краси, маски для обличчя і рук, масажі – ці та інші процедури не тільки дозволяють жінці розслабитися, але і дійсно роблять її молодшою. Але навіть з усім цим вік жінки буде неможливо приховати, якщо вона допустить лише одну помилку – неправильно підбере колір волосся.

Є 4 відтінки волосся, які не тільки зможуть видати справжній вік жінки, але і накинуть їй ще років 10.

Попелястий блонд

фарбування волосся
Які відтінки волосся старять людину / instagram/ribakova.irina

Ще кілька років тому цей відтінок з близьким до сивини кольором був мало не трендом. У такий колір хотіли перефарбуватися багато красунь. Однак, якщо ви помітили, то дуже швидко тренд згас і зараз досить рідко може зустрітися жінка з подібним фарбуванням. Все через те, що цей відтінок дійсно дуже старить. Навіть молода дівчина з ним виглядає втомленою, а якщо справа стосується жінки у віці, то він точно не омолодить її.

До того ж такий колір підкреслює всі недосконалості обличчя і шкіри. Однак все ж є ті, кому цей відтінок волосся підійде – жінка з виразними рисами обличчя, великими чорними очима і чіткою щелепою.

Контрастне мелірування

фарбування волосся
Які відтінки волосся старять людину / instagram/monastireva_hair

Напевно вам відразу кинеться в очі дівчина або жінка, яка проходить повз з контрастним мелірування. Швидше за все це не викличе у вас захват. Подібна техніка фарбування вже давно вийшла з моди і лише додасть віку жінці. Якщо ви не хочете однотонне фарбування, то краще розгляньте більш сучасні техніки, як, наприклад, балаяж. Ви отримаєте результат, який буде перевершувати контрастне мелірування в 100 разів. До того ж ви будете виглядати стильно і молодо.

Темно-коричневий

фарбування волосся
Які відтінки волосся старять людину / instagram/ribakova.irina

Подібні темні відтінки роблять зовнішній вигляд більш важким. З ним в очі кидаються всі зморшки, впадинки, синці під очима, пігментні плями. Простіше сказати, темний відтінок - колір старості.

Вважається, що з віком жінці краще фарбуватися в більш світлі тони, наприклад, в русявий. Тоді всі вікові зміни будуть менш помітні. Якщо ж у вас темний відтінок волосся від природи, то можна додати всього кілька світлих пасом, які зможуть відтінити темний колір.

Червоні відтінки

фарбування волосся
Які відтінки волосся старять людину / instagram/kawaicat_white

Подібні відтінки волосся не тільки підкреслюють недосконалості, але також дешевлять образ і виглядають зухвало. З подібним кольором всі навколо будуть помічати недосконалості шкіри - зморшки, купероз, пігментацію, висипання. Відмінно замінити подібні відтінки зможе темно-мідний.

Раніше Главред розповідав про найпоширеніші помилки, які допускають жінки під час миття голови. Через це волосся стає тьмяним і починає ламатися.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти