Не від світу цього: астролог Влад Росс назвав три найдивніші знаки зодіаку

16 червня 2023, 10:15
Астролог Влад Росс розповів, хто входить до топ-3 найбільш дивакуватих знаків зодіаку.
Астролог Влад Росс склав топ-3 найбільш дивакуватих знаків зодіаку
Астролог Влад Росс назвав найдивніші знаки зодіаку / Главред

Представників трьох знаків зодіаку можна сміливо назвати людьми не від світу цього: вони поводяться дивно, висловлюють часом божевільні ідеї, а оточуючим здаються неймовірними диваками. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Топ-3 найбільш дивакуватих знаків зодіаку, на думку астролога, очолює Водолій – представники цього знака не просто найдивніші з людей, а й найдивніші з диваків.

"Водолій однозначно на першому місці. Ним керує найбільш ексцентрична планета – Уран: це єдина планета, яка обертається навколо Сонця, лежачи на боці. Водолії – це завжди ексцентричні люди, які часто не вписуються в суспільство. Водолій завжди буде виділятися на загальному тлі", – зазначив Влад Росс.

Друге місце серед диваків, за словами астролога, займає Скорпіон.

"Уран екзальтує в Скорпіоні, тому представники цього знака теж зазвичай не вписуються в суспільство, як і Водолії. От тільки є різниця. У випадку зі Скорпіоном так: коли все і всім добре, Скорпіону погано, а коли всім погано, йому добре", – пояснив Влад Росс.

Дивіться відео коментаря астролога Влада Росса про найбільш дивні знаки зодіаку:

Третій знак зодіаку, який, на думку астролога, завжди дивує людей довкола, – це Риби.

"Риби не від світу цього. Для них земне життя – це темрява. Їхнє світовідчуття незвичайне, вони постійно перебувають на тонких вібраціях космосу", – зазначив Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав фінансовий гороскоп на червень-серпень 2023 року і розповів, хто зі знаків зодіаку може розбагатіти цього літа. Крім того, Влад Росс склав рейтинг найчесніших знаків зЗодіаку і розповів, кому завжди можна довіряти.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти