Не підходить за гороскопом: найнебезпечніші комбінації за знаком зодіаку

20 травня 2022, 09:55
Ці пари з максимально різними інтересами і життєвими устремліннями будуть приречені на сварки і з'ясування відносин.
Гороскоп Червень 2022
Гороскоп на червень 2022 - самі несумісні пари гороскопу / depositphotos.com/

Деяким зодіакальним парам зірки обіцяють безхмарне подружнє життя і взаєморозуміння. Але цим знакам не варто навіть пробувати сходитися, різні інтереси, характери і темперамент можуть зробити існування кожного в цих відносинах просто нестерпним.

Про те, які чоловіки відрізняються особливою щедрістю і вміють здивувати даму серця, читайте в матеріалі: Щедрість не знає кордонів: топ-4 найбільш галантних кавалера за знаком зодіаку.

Астрологи назвали пари за знаком зодіаку, які мають найбільше шансів розлучитися. У їхньому випадку протилежності точно не притягуються.

відео дня

Овен і Рак

Динамічні і активні Овни не відрізняються постійністю переваг, на відміну від чутливих Раків з консервативними поглядами на життя і сильною прихильністю до речей і місць. Різні пріоритети і ставлення до життя буде викликати розчарування у обох. Покірність Рака і агресивність Овна – не найкраще поєднання для гармонійних відносин.

Рак і Водолій

Захоплений Водолій спочатку може привернути увагу раків, проте незабаром це втомить водний знак зодіаку, який звик до стабільності. Постійні зміни стануть для них джерелом стресу. Водоліїв навпаки охопить нудьга і це може привести до сварок і походів "наліво".

Лев і Тілець

Великих упертюхів зодіакального кола варто пошукати. Ці двоє завжди стоять на своєму і не поспішають поступатися своїми інтересами. Економний Тілець і Лев, який звик жити на широку ногу, завжди знайдуть причину для сварки. Але найбільше розбіжності стосуватимуться фінансової сфери. Між ними може зав'язатися дружба, але бути у відносинах – для кожного зі знаків це занадто.

читайте такожГороскоп на літо 2022: чого очікувати водним знакам зодіаку - проблеми, подорожі або щастя в любові

Скорпіон і Овен

Незалежність обох представників зодіакального кола часто буде ставати причиною конфліктів в парі. У спальні у них буде гаряче, але ця пожежа може незабаром згаснути. Овни люблять бути в центрі уваги і не забудуть можливістю пофліртувати. А Скорпіони - ті ще ревнивці.

Близнюки і Рак

Емоційні Раки - повна протилежність Близнюкам, які не відрізняються особливою делікатністю і можуть образити різким словом. У таких відносинах Раки постійно будуть відчувати стрес і ні до чого хорошого це не призведе.

Діва і Лев

Педантичні економні Діви не витратять просто так жодної копійки. Це буде дратувати представників знака стихії вогню, які не звикли стримувати себе в витратах і відмовляти собі в чому-небудь. Консерватори Діви часто будуть вступати в конфлікти з екстравагантними Левами.

читайте такожУдача в грошах і збільшення доходу: три знаки зодіаку в червні мають всі шанси розбагатіти

Терези і Козеріг

Козероги звикли контролювати все навколо. Така владність і авторитарність може бути їм на руку у відносинах з щедрими Терезами. Однак ця пара буде успішною тільки в тому випадку, якщо друга сторона прийме правила гри.

Тілець і Водолій

З одного боку обидва ці знака цілеспрямовано йдуть на шляху до досягнення бажаного і домагаються найкращих результатів. Однак проблема в тому, що ці знаки зациклені виключно на власних успіхах і досягненнях і будуть мало вникати і підтримувати свою другу половинку. Ще одним каменем спотикання може стати власництво Тельця, яке йде врозріз з волелюбним духом Водоліїв.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти