Не пощастило, не зрослося: 5 жіночих імен, які приносять нещастя

25 жовтня 2022, 15:43оновлено 11 листопада 2022, 16:02
Ім'я людини, є така думка, впливає на його долю. Фахівці склали топ-5 жіночих імен, які славляться нещасливими
Жіночі імена
5 жіночих імен, які приносять нещастя / https://ua.depositphotos.com

Скільки налічується по всьому світу жіночих імен? Сотні, тисячі, мільйони? Але є серед них особливі імена – але у негативному сенсі. Такі, які своїх носительок автоматично залишають без щастя.

Ірина. Іри зазвичай дами, для яких головне в житті ‒ воля і розум. Вони дуже категоричні в думках і висловлюваннях. І рідко йдуть на поступки. За що, до речі, інші зі старих фаллократов дуже люблять їх розпікати. Мовляв, не потрібно Ірам бути "мужиками в спідницях", а слід пестувати в собі ‒ м'якість, поступливість і жіночність. Але це сумнівне твердження.

Віра. Недарма Класик співав "Вєрка допоможе, а горілка ‒ врятує". Ну щодо першого - теж сумнівно. А ось друге - правда. Віри дуже тверді, напористі і цілеспрямовані (але, біда в тому, що вони дуже самовпевнені і легковажні). Найчастіше вона переоцінює свої можливості і відрізняється крайньою грубістю манер. Всьому бідою - непростий характер.

Надія. Потужний характер, властивий Надям - як водиться, і плюс, і мінус. Задоволеною частини Наді меркантильні, зарозумілі і задирають ніс без причини. Тим більше, це стосується її особистого життя. Адже вони дуже вимогливі. І постійно прагнуть до лідерства. Ось тому-то Наді часто без коханих, зате з купою котів.

5 жіночих імен, які приносять нещастя

Людмила. У людей життя завжди важка і сповнена поневірянь. Причому проблеми вони регулярно самі собі і створюють. Це горді, вольові і цілеспрямовані дами. І завжди дуже високої думки про свою особистість. Тому-то їй і важко вести розмови з людьми на рівних. Вона вкрай вимоглива - і до себе, і до оточуючих. Але зате готова боротися за своє життя. Тому-то і відшукати свою другу половинку Людам доводиться вкрай довго. Вони часто живе спогадами про минуле і надією на світле майбутнє.

Олександра. Саші - недарма це ім'я "двостатеве". У них часто дуже вольовий і міцний характер. Олександрам складно проживати свої життя. Але їх це не лякає. Вони вкрай рішучі і майже завжди готові боротися з будь-якими труднощами. Олександра дуже егоїстична, владолюбна і дуже безкомпромісна в своїх рішеннях. Крім того, вона завжди прагне бути лідером, відрізняється непокірністю і непоступливістю. Що і провокує навколо неї конфлікти.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти