Не Пригожин: астролог назвав ім'я людини, яка може вбити Путіна

29 квітня 2023, 17:50
Пригожин хоче захопити російську владу, але людиною, яка може вбити Путіна, ризикує стати соратник диктатора.
Володимир Путін, Влад Росс
Влад Росс назвав ім'я того, хто може вбити Путіна / Колаж фото УНІАН, скріншот з відео

Життя російського диктатора Володимира Путіна може обірватися, його можуть вбити. Причому зробити це може досить наближена людина до "директора" Росії. Про це заявив відомий астролог Влад Росс, повідомляє ТСН.

Він зазначив, що ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин планує відібрати у Путіна владу. Однак ліквідувати диктатора може зовсім інша людина, вважає астролог.

Влад Росс переконаний, що виконавцем у вбивстві Путіна може стати його близький соратник Сергій Чемезов.

"Пригожин хоче захопити військовим шляхом владу в Москві. Пригожин має шанси 50/50. Але проти нього борються інші соратники Путіна. Є Мішустін, є мер Москви Собянін, а їм також будуть допомагати такі впливові люди, як Патрушев, і звичайно ж давній друг і соратник Путіна по Німеччині – Сергій Чемезов. Чемезов - саме та людина, яка може вбити Путіна", - сказав Влад Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Хвороби Путіна

Раніше повідомлялося, що рухи президента РФ Володимира Путіна і положення частин його тіла свідчать про захворювання, які ретельно приховуються. При цьому його ноги буквально ходять ходором, а руки Путін намагається зафіксувати. Зазначається, що за даними журналістів, у президента Росії Володимира Путіна не рухається права рука.

Своєю чергою відомий лікар Євген Комаровський каже, що не варто сподіватися на те, що найближчим часом президент РФ Володимир Путін помре. Він звернув увагу на те, що у господаря Кремля поки не видно критичних проявів хвороби.

Нагадаємо, раніше видання The Mirror писало, що на тлі невдач, яких російські окупанти зазнають у війні проти України, диктатор Володимир Путін переїхав до добре охоронюваного палацу в Кремлі. Така ситуація викликана стресом у господаря Кремля, адже зовсім недавно він проводив час в підмосковній резиденції в Ново-Огарьово.

Дивіться відео Главреда про трибунал над Путіним:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти