Не проспіть: коли і де дивитися мегафайт Олександр Усик – Ентоні Джошуа

24 вересня 2021, 14:57
Чемпіонський поєдинок пройде в ніч з 24 на 25 вересня. Для нашого земляка це буде перший шанс у кар'єрі завоювати пояси чемпіона світу в хевівейті.
Усик-Джошуа
Перша зустріч Усика і Джошуа перед боєм / Reuters

Найочікуваніший бій для українського вболівальника з часів Володимира Кличка вже зовсім скоро. У суботу, в ніч з 24 на 25 вересня, в присутності близько 70 тисяч уболівальників відбудеться мегафайт Ентоні Джошуа та Олександра Усика. На кону сутички стоятимуть всі чемпіонські титули британця – WBA Super, WBO, IBF, IBO.

Напередодні сутички і букмекери, і багато експертів вважають, що Усик зазнає першої поразки в професійній кар'єрі. Так, на перемогу британця дається коефіцієнт 1,36, тоді як на тріумф Усика – 3,25. Нічия традиційно вважається найменш реалістичним варіантом – 21,00.

Де дивитися бій Джошуа – Усик

В Україні пряма трансляція поєдинку буде платною на платформі MEGOGO. Вартість трансляції на сьогодні від 29 гривень, якщо ви придбали пакети "Максимальний" чи "Спорт", або ж 49 гривень, якщо ви вирішили купити трансляцію бою. Можна також купити підписку на сервісі DAZN.

А власники супутникових антен повинні шукати у себе канал РЕН ТВ, там бій Усик – Джошуа можна подивитися безплатно.

Не проспіть: коли і де дивитися мегафайт Олександр Усик – Ентоні Джошуа
Постер бою / Telegram-канал Усика

О котрій початок

Вечір боксу розпочнеться о 20:00. Всього заплановано сім поєдинків. Очікується, що Усик і Джошуа вийдуть на ринг не раніше 00:30 за київським часом.

Що потрібно знати про бій:

  • Спочатку Ентоні Джошуа повинен був провести бій з чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Однак суд зобов'язав Ф'юрі провести 3-ий поєдинок з американцем Деонтеєм Вайлдером.
  • Таким чином, Ентоні Джошуа погодився на проведення бою з обов'язковим претендентом по лінії WBO Олександром Усиком.
  • Варто відзначити, що в контракті боксерів вказано пункт про реванш, проте він буде діяти тільки за однієї умови: якщо український боксер зуміє здобути перемогу над Джошуа. Цей пункт був внесений, щоб британець зумів уникнути провалу.
  • "Попри те, що мені належить бій з лівшею, я зобов'язаний відшукувати шляхи і слабкі місця до кожного свого опонента", – заявив Ентоні.

Раніше Главред вже писав, що в переддень головного бою всього свого життя проти Ентоні Джошуа Олександр Усик спробував сили в шоу-бізнесі – український суперважкоатлет знявся в кліпі скандального Кримського дуету ANNA MARIA.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти