Не розлізуться: як прати пір'яні подушки в пральній машинці

8 вересня 2023, 01:33
1514
Правильне прання та догляд за пір'яними подушками допоможуть зберегти їх надовго.
Як випрати пір'яну подушку
Як випрати пір'яну подушку / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Пір'яні подушки з часом можуть втратити свіжість і чистоту. Ми розповімо вам, як правильно випрати пір'яну подушку, щоб вона залишилася м'якою, пухнастою і безпечною для вашого сну.

Чи можна прати пір'яну подушку в пральній машині автомат?

Так, пір'яні подушки можна прати в пральній машині автомат, але є кілька важливих моментів, які слід врахувати. Перш за все, переконайтеся, що у вашій пральній машині є режим для делікатних тканин або пір'яних виробів. Цей режим зазвичай призначений для дбайливої обробки і прання пір'яних виробів.

відео дня

Як прати пір'яні подушки в пральній машинці?

  • Підготуйте подушку: Перед пранням переконайтеся, що подушка в хорошому стані, без дірок або пошкоджень. Потім подивіться на етикетку виробника для рекомендацій щодо прання.
  • Використовуйте м'який миючий засіб: Для прання пір'яних подушок краще використовувати м'який миючий засіб без відбілювачів і агресивних хімічних компонентів.
  • Завантажте подушку в машину: Перед завантаженням подушку в пральну машину переконайтеся, що вона має достатньо місця для вільного руху під час прання. Бажано прати дві подушки одночасно для кращого балансу.
  • Виберіть делікатний режим: Встановіть пральну машину на режим делікатного прання або спеціальний режим для пір'яних виробів. Використовуйте прохолодну воду.
  • Додаткове ополіскування: Виберіть опцію додаткового ополіскування, щоб повністю видалити миючий засіб з подушки.

Як висушити пір'яну подушку?

Після закінчення прання акуратно вийміть подушку з машини і перевірте, чи немає залишків миючого засобу. Кілька разів переверніть подушку і покладіть її на рівну поверхню, щоб вона рівномірно висохла. Уникайте сонячного світла та прямого контакту з обігрівачами, щоб уникнути перегріву пір'я.

Щоб подушка залишалася пухнастою, перевертайте і струшуйте її регулярно в процесі сушіння.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти