Не варто і починати: названі найбільш несумісні пари за знаком Зодіаку

23 грудня 2021, 15:54оновлено 3 лютого 2022, 19:09
Чотири пари за знаком Зодіаку, яким не судилося бути разом.
гороскоп
Любовний гороскоп на 2022 рік-несумісні пари за знаком Зодіаку / depositphotos.com/

До взаєморозуміння і гармонії в парі прагне кожен з нас. Однак для кожного знака Зодіаку є свій антагоніст, з яким не побудувати міцних відносин, де панує мир і спокій.

Фінансовий гороскоп на 2022 рік розповість, кому зі знаків варто затягнути пояси, а кому можна розраховувати на велику грошову удачу.

Астрологи виділяють кілька пар за знаком Зодіаку з нульовою сумісністю, відносини, звичайно ж, можливі, але більше будуть нагадувати поїздку на американських гірках. Постійне зіткнення інтересів і відмінність темпераментів будуть приводити до розбіжностей.

Близнюки - Козероги

Повітряні Близнюки звикли жити і насолоджуватися життям, не сильно обмежуючи себе в бажаннях. Земні Козероги, навпаки, дотримуються правил. Дисципліна для них на першому місці, що просто нестерпно для Близнюків. Близнюки, які не визнають ніяких рамок, будуть частенько доводити приземлених Козерогів до нервових зривів своїми, як їм здається, нераціональними вчинками. Люди з різних планет - краще і не скажеш.

Раки - Леви

У цьому союзі неминуче зіткнення темпераментів. Активні і динамічні Леви, які не уявляють життя без руху вперед, стикаються з чутливістю Раків, яка межує з меланхолією. Спокій і неспішність представників знака стихії води просто виводить Львів з себе. Вогняні знаки постійно в пошуках пригод, в той час як Раки мріють про тихі сімейні вечері.

читайте такожУдача в грошах і виконання бажань: хто зі знаків-головний везунчик в Новий рік 2022

Овни - Скорпіони

Вогонь і вода – несумісні стихії, і це на власному прикладі показує союз Скорпіонів і Овнів. Ці знаки завжди будуть намагатися зайняти п'єдестал. Вони обидва надзвичайно владні і вперті, досягти компромісу в таких відносинах буде непросто. Ні Овни, ні Скорпіони не готові поступитися своїм правом на владу і це створює безліч проблем.

Стрільці - Риби

Динамічні Стрільці, народжені у стихії Вогню, йдуть на противагу романтичним і мрійливим Рибам. Одні постійно знаходяться в пошуку нових вражень, інші представляють тиху сімейну гавань, придумуючи імена майбутнім дітям і плануючи дозвілля на вихідних. Риби все чекають, що і Стрілець налаштується з ними на одну хвилю, але цього ніколи не станеться. До того, ж обидва знаки будуть чекати, щоб їх партнер виявляв більше ініціативи і ніхто першим не піде на поступки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти